Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Charlotte Tilbury Pillow Talk Extravaganza
Cosmetica
07
APR '22

Charlotte Tilbury Pillow Talk

Beauty lovers opgelet! Ontdek Charlotte's bekroonde en wereldberoemde fenomeen: Pillow Talk. Voor elke gelegenheid en elk huidtype. Waan jezelf in een beeldschone wereld waarin elke droom werkelijkheid wordt.

Pillow Talk ogen

Pillow Talk oogmake-up vormt hét geheim achter ogen die optisch groter lijken, meer stralen en er opgewekter uitzien. Ontdek de Push Up Lashes mascara in twee verschillende tinten en de allernieuwste luxueuze paletten om je ooglook naar een hoger niveau te tillen. Van de eerste koffie 's ochtends vroeg tot een romantische middagdate en vervolgens de club tot in de late uurtjes.

Ogen om in te verdrinken

4 van 8 artikelen gezien


Pillow Talk lippen

De Pillow Talk lipproducten van Charlotte Tilbury zijn favoriet bij 's werelds grootste iconen. Niet voor niets zorgen ze voor natuurlijke, volle lippen met een instant wow-effect. Bewonder Matte Revolution en Lip Cheat voor voller uitziende lippen en maak gebruik van Lip Bath en Lip Lustre voor het creëren van dé gewilde Pillow Talk look.

Tips voor het aanbrengen van je lipstick

  • Gebruik je Lip Cheat lipliner om je vorm te perfectioneren en ervoor te zorgen dat de lipstick langer blijft zitten
  • Begin met het omlijnen van de lippen vanuit de bovenhoek. Door iets buiten de rand van je natuurlijke liplijn te gaan creëer je een voller ogende en symmetrische mond.
  • Breng je Matte Revolution lipstick direct aan of met een lippenseel voor een nauwkeurige finish
  • Breng je Lip Bath en Lip Lustre aan voor een glanzende, kiss-proof finish

Lippen om te zoenen

“My Pillow Talk universe will make your eyes look brighter, your lips look fuller and wider and your complexion will be enhanced in seconds. These are my sultry, seductive shades for PILLOW TALK magic!” - Charlotte Tilbury

Pillow Talk Glow

Word verliefd op de iconische glow die Charlotte Tilbury binnen een oogwenk waarmaakt met haar blushes en highlighters. Waar de magische Cheek to Chic 2-in-1 blush voor een onmisbare, dromerige blos zorgt, creëert de Hollywood Flawless Filter een ongekende glans die op afstand nog te herkennen is. De exclusieve vloeibare blush en highlighter Light Wand is jouw partner voor een soft-focus beauty glow.

Een magische glow

Lees meer