BODY BESPOKE®: OP JOUW MAAT GEMAAKT De perfecte pasvorm

Leo, Content editor

Moeite met het vinden van een jeans in jouw maat mét de ultieme pasvorm? Niet getreurd, we hebben een oplossing voor je. Wrangler neemt alle 11 jeansmaten individueel onder de loep om zo voor iedere maat, de perfecte fit te maken. Lees snel meer over dé perfecte jeans in jouw maat.

Op jouw maat gemaakt

Jeans in een maat 28 ziet er meestal perfect uit. Een grotere of kleinere maat zit wellicht niet goed. De meeste merken vergroten of verkleinen het model met verlies van de perfecte fit. Wrangler doet het anders: met unieke technologie voor elke maat de optimale positie en proportie van de achterzakken en de naden ontwerpen. De ideale jeans is een feit.

Het zit 'm in de zakken

Schoonheid en symmetrie gaan hand in hand. Dit geldt ook voor je jeans. Met een perfecte opstelling van je achterzakken, heb je niet alleen de juiste ondersteuning maar ziet je jeans er ook geweldig uit. Ontdek de perfecte pasvorm in de jeans van Wrangler Body Bespoke en pas je favoriete jeans fit in jouw maat.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl