Duurzame cosmetica
Cosmetica
30
JUN '20

Duurzame cosmetica

Maak het verschil met duurzame cosmetica. Wij vroegen fashion en beauty influencer Tiany Kiriloff naar haar favoriete duurzame beautyproducten, waarmee jij je beauty routine in een handomdraai een stuk duurzamer kunt maken.

MaelaContent Creator Cosmetica

Een duurzame beauty routine

Laten we bij het begin beginnen: gezichtsverzorging. De vegan huidverzorging van het Canadese cosmeticamerk The Ordinary zijn Tiany’s favoriet. Grondige reiniging van het gezicht is hét geheim voor een egale en vlekkeloze teint. De Squalane Cleanser van The Ordinary en daarop volgend de The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution geven je huid naast een grondige reiniging een prachtige glow. Ontdek ook duurzame gezichtsverzorging van merken als Aesop, Dermalogica, Paula’s Choice en Pestle & Mortar.

First things first

4 van 12 artikelen gezien


100% natuurlijk

De parfums van het Amsterdamse merk Abel bestaan volledig uit natuurlijk ingrediënten. Het bijzondere aan deze geuren is dat de wisselwerking van het parfum op de huid in combinatie met de natuurlijke ingrediënten zorgt voor een unieke geur. Sustainable fact: Abel doneert 1% van haar omzet aan The Plastic Soup Foundation.

Pure geuren

4 van 9 artikelen gezien


Duurzame make-up

Een andere duurzame favoriet: Hourglass. Van foundations tot oogmake-up en lipstick: alle producten van Hourglass zijn cruelty free, wat inhoudt dat ze niet op dieren getest zijn. Vanaf 2020 is dit merk volledig vegan – een absolute must voor iedere bewuste beautyliefhebber die enthousiast wordt van duurzame merken!

Natuurlijk mooi

4 van 12 artikelen gezien


Bewuste keuzes

Door het maken van bewuste keuzes heb je een positieve invloed op de klimaatverandering. Alle kleine beetjes helpen en bepaalde aanpassingen in je beauty routine zorgen er al voor dat je zonder schuldgevoel de deur uit kan. Denk aan de herbruikbare microvezel pads van Face Halo of ga voor een gezichtscrème met hervulbare verpakking van Rituals.

Lees meer