Duurzame mode
Mode
04
AUG '21

Duurzame mode voor dames 2021

Tegenwoordig creëren merken steeds meer duurzame mode zonder in te leveren op stijl en kwaliteit. Ook in 2021 verwachten we heel wat duurzame mode van onze topmerken. Dit maakt ons trots en ook heel erg nieuwsgierig naar wat voor moois ons nog te wachten staat. We zetten een aantal nieuwigheden voor je op een rij.

placeholder
Geschreven door
AnitaContent creator damesmode

De keuze is reuze

Hoewel de keuze tussen duurzame items vroeger beperkt was, zien we nu per productgroep steeds meer merken die duurzame producten aanbieden. Op gebied van jassen heb je zo een stijlvolle én duurzame jas gevonden. Zo ontdek je, spijkerjassen van biologisch katoen bij Levi's en regenjassen van recycled polyester bij merken als Maium of America Today.

4 van 12 artikelen gezien


Mooie materialen

Steeds meer merken zoals Ganni en Baum und Pferdgarten lanceren collecties die gerecyclede stoffen of ecologische materialen bevatten. Anno 2021 gaan we zelfs richting de 100%. Van 100% gerecycled nylon of polyester tot 100% biokatoen.

De juiste schoenen

Een stap richting een duurzame garderobe? Die zet je in een stijlvolle schoen van duurzame merken als Toral, Veja of Stella McCartney. Door gebruik te maken van duurzaam leer in laarzen en sneakers is Toral op weg naar een duurzame toekomst. Sneakermerk Veja verandert de sneakermarkt al sinds 2005 en ook in 2021 stellen ze niet teleur met hun collecties stijlvolle sneakers gemaakt van plantextracten, gerecyclede plastic flessen en ecologische materialen als rubber. Stella McCartney blijft het schoolvoorbeeld van duurzame, luxe mode. Ook op het gebied van sneakers verandert dit merk stap voor stap de modewereld.

4 van 12 artikelen gezien