Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Jurkentrends
Mode
01
NOV '23

Dit zijn de (feest)jurkentrends van 2023

De jurkentrends voor dit (feest)modeseizoen beloven ons veel goeds. We tillen onze feestelijke mode naar een hoger niveau en durven ons te wagen aan opvallende looks. Welke gelegenheden je ook op de planning hebt staan: laat je verleiden door deze jurkentrends van 2023 en zet je garderobe in de schijnwerpers.

Gecreëerd door
AnitaRedacteur Mode

Vurig in rood

Dé modekleur van herfst/winter 2023 is ongetwijfeld rood. We spotten deze kleur niet alleen in overvloed op de catwalks, maar ook op het straatbeeld én tijdens het feestseizoen. Deze vurige kleur garandeert dat je het podium zal pakken en de show zal stelen. Kies voor een elegante, fluwelen jurk van het modelabel Reiss voor al je feestelijke gelegenheden. De cut-out geeft de jurk een rebels randje en maakt het geheel modern en volgens de laatste trends. Maak je outfit compleet met een paar klassieke hakken en feestelijke sieraden voor een stijlvol geheel.

Ontdek nog meer van Reiss

Glansrijk

Dit feestseizoen zoeken we de spanning op in bijzondere stoffen. Het spelen met weerkaatsing van licht blijft het oog strelen. We hullen onszelf in jurken die glanzend, reflecterend en kleurrijk zijn en zoeken hierbij het speelse randje op. Draag deze trend niet alleen voor feesten en partijen, maar ook voor het alledaagse. Combineer de jurk overdag met een kleurrijk vest of trui, die je in de avond makkelijk uit kan doen. Neem een kijkje bij merken als Selected Femme en Maje voor de mooiste, glinsterende jurken.

Oogverblindend

4 van 7 artikelen gezien


Flamboyant & speels

Tot slot nemen we dit feestseizoen de patisserie als inspiratie en kleden we ons spelenderwijs aan in bijzondere kleuren en vormen. Kleuren als felroze en nostalgisch blauw zetten de toon voor een speels karakter en laten zien dat mode alles behalve serieus hoeft te zijn. Neem een kijkje bij Scandinavische merken als Ganni en Rotate voor de meest uitbundige exemplaren om een grandioos statement te maken.

Speels in vorm en kleur

4 van 5 artikelen gezien


Lees meer