Make-up trends 2020
Cosmetica
01
SEP '20

Make-up trends 2020

Al 150 jaar kun je bij de Bijenkorf terecht voor cosmetica advies en inmiddels vind je er de mooiste cosmetica-merken geselecteerd door onze eigen beauty experts. Deze experts zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben voor jou een selectie gemaakt van make-up trends voor het najaar van 2020. Ga je voor naturel, een kleurrijke look of modern grunge?

Geschreven door
PhoebeContent creator beauty

Ga voor naturel

Eén van de trends die al een tijdje mee gaat is de no make-up make-up look. We gaan voor less is more met de mooiste producten voor de perfecte teint.

4 van 8 artikelen gezien


Ga voor naturel

Ook mannen kunnen rekenen op een frisse en egale huid. Ga voor een natuurlijke foundation die hydrateert en kleine oneffenheden camoufleert. Accentueer je wenkbrauwen en breng een subtiele glans aan op je lippen.

4 van 5 artikelen gezien


Bronzed and beautiful

De bronzer wordt in het zonnetje gezet en is ook dit najaar nog relevant. Tip: kies een kleur die niet te ver van je huidtoon ligt om een te groot aan contrast te voorkomen.

4 van 9 artikelen gezien


Glow my mind

Wie wil er nu niet een gezonde, stralende huid? De ultieme glow is dit seizoen groter dan ooit. Tover hem tevoorschijn met fijne highlighters van de mooiste merken als Charlotte Tilbury, NARS en ILIA.

4 van 7 artikelen gezien


Beken kleur

Van subtiel tot lekker opvallend: ga voor kleur op je oogleden. Kies voor een strakke wing met een gekleurde eyeliner of experimenteer met meerdere kleuren. Ontdek de mooiste oogschaduw paletten.

4 van 10 artikelen gezien


Modern Grunge

90s grunge invloeden zie je nog steeds voorbijkomen, maar dit keer in een nieuw jasje. Dramatisch zwart verruilen we voor mysterieus blauw. Een wetlook kapsel maakt deze look af.

4 van 7 artikelen gezien


Lees meer