Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Persoonlijke sieraden
Mode
23
NOV '21

De mooiste persoonlijke sieraden

Persoonlijke sieraden maken je outfit helemaal af. Hierbij denk je al snel aan een naamketting, maar er zijn nog zoveel meer mooie stijlen te vinden. Ontdek sieraden met letters, geboortestenen en geboortebloemen die je look een subtiele en persoonlijke uitstraling geven.

Geschreven door
AnitaContent Creator

Sieraden met letter(s)

Sieraden met letters zijn helemaal on-trend. Deze minimalistische stijl zie je terug bij verschillende kettingen, armbanden en ringen. Draag je eigen initialen of juist die van een dierbare. Niet alleen is het leuk voor jezelf, maar ook nog eens heel leuk om cadeau te geven.

Alle sieraden met letter(s)

4 van 12 artikelen gezien


Sieraden met geboortestenen

Geboortestenen zijn kleurrijke edelstenen die ook in sieraden worden verwerkt. Elke maand is gekoppeld aan een specifieke steen met een unieke en historische betekenis. Je kunt kiezen voor je eigen geboortesteen, maar ook die van een ander zoals je partner of je kinderen.

Alle sieraden met birthstones

4 van 12 artikelen gezien


Sieraden met geboortebloem

Bij een geboortemaand hoort niet alleen een geboortesteen, maar ook een geboortebloem. Je kunt deze betekenisvolle bloem dragen om een belangrijke herinnering te koesteren of de bloem die bij jouw geboortemaand hoort. De combinaties met deze persoonlijke sieraden zijn eindeloos.

Geschreven in de sterren

De magie van het heelal heeft altijd wat bijzonders. Dit modeseizoen zien we de fascinatie voor astrologie en het sterrenstelsel terug in de sieraden die we dragen. Ga voor een stijlvolle ketting met medaillon van Diamond Point voor een persoonlijke touch aan je outfit, of geef een ketting van Vedder & Vedder cadeau aan een bijzondere en dierbare vriendin.

4 van 6 artikelen gezien


Lees meer