Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Sieradentrends
Mode & Cadeaus
30
AUG '23

De sieradentrends van herfst/winter 2023

Als er een sieradentrend is die dit modeseizoen centraal staat, is het investeren in een sieraad voor jezelf. Onder andere in diamanten en rijkblauwe varianten. Lees dat en meer in deze sieradengids met de trends voor herfst/winter 2023.

Gecreëerd door
AnoukRedacteur Mode

Goud en diamant

Trends komen en gaan, maar er zijn items die elk modeseizoen bovenaan de wensenlijst staan. Zo is een gouden sieraad een essentiële toevoeging aan ieder sieradenkistje en vormt goud een ijzersterk duo met diamant. Zoals deze set met de meest perfecte slijpvorm van Diamond Point bewijst. Dit seizoen omhul je jezelf met sieraden waar je als kind al van droomde.

Ontdek nog meer van Diamond Point

4 van 8 artikelen gezien


Niet voor niets staat Marilyn Monroe's versie van "Diamonds Are A Girl's Best Friend" sinds de jaren '70 in ons geheugen gegrift

Glanzend en schitterend

Alles wat ook maar een beetje blinkt of glimt, is dit seizoen de investering waard. Mocht je outfit er nog niet voor hebben gezorgd, verzekert deze trend je dat je niet ongezien voorbijloopt. Laat je glanzende sieraden vooral niet wachten op een avond uit en pak elke willekeurige dag het podium.

Straal van oor tot teen

Smaragdgroen en koningsblauw

De royale kleuren smaragdgroen en koningsblauw worden dit seizoen ruimschoots geadoreerd binnen de sieraden. Verschillende beroemdheden voegen de kleuren niet enkel toe aan hun alledaagse collectie, maar vereeuwigen deze met een verlovingsring. Geïnspireerd door prinses Diana die als eerst een blauwe saffier-diamant droeg. Draag blauw voor vrijheid, intuïtie en inspiratie en groen voor hoop, harmonie en geluk.

Ambacht in kleur

4 van 8 artikelen gezien


Hoops

Van extreem grote varianten tot kleine, bescheiden exemplaren: hoops, oftewel oorringen, zijn het komende modeseizoen opnieuw geliefder dan ooit tevoren. Verschillende bladen noemen ze de must-have oorbellen en go-to varianten. Bovendien mix en match je ze eindeloos bij meerdere oorgaatjes, ongeacht materiaal en grootte.

Dagelijkse favorieten

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer