Sieradentrends
Mode & Cadeaus
10
SEP '22

De sieradentrends van 2022

De meest gewilde sieradentrends van najaar 2022 gaan van ringen met saffier en de chunky ring tot minimalistische oorbellen en grote oorbellen. Ontdek welke sieradentrend jouw stijl omarmt en vier het najaar met de nieuwe sieradencollecties van onze merken.

Geschreven door
AnoukContent Creator Mode

Ring met saffier

Steeds vaker zien we de saffier ring voorbijkomen als verlovingsring, maar we hoeven geen jawoord te geven om dit fonkelende juweel te dragen. Waar kleur terug te zien is op menig catwalk, komt dit ook terug in onze sieradencollecties. Wissel af in verschillende kleuren steen zoals deze saffier ringen van Diamond Point of draag ze samen om de gehele regenboog trend te vertegenwoordigen.

Ontdek meer van Diamond Point

4 van 12 artikelen gezien


Statement oorbellen

Fashion statements worden dit najaar niet alleen gemaakt door onze modekleuren en -bewegingen. We halen opvallende, grootse oorbellen in goud of zilver tevoorschijn die elke blik vangen. Wie de grote oorbellentrend naar een hoger niveau wil tillen, gaat voor een exemplaar in een onmisbaar kleurenpalet.

Oorverblindend

4 van 8 artikelen gezien


Klassieke parels

De klassieke parel wordt opnieuw ruim vertegenwoordigd in het huidige modebeeld. In oorbelvorm zoals hier, of in kettingen die je hals verrijken en ringen die een sierlijke boodschap dragen. Combineer parels met gouden sieraden voor een chique uitstraling of draag het parelsieraad afzonderlijk om minimalistische klasse aan je outfit toe te voegen.

De pracht van parels

4 van 8 artikelen gezien


Minimalistische oorbellen

Naast statement oorbellen, blijven minimalistische oorbellen dit seizoen geliefd. Deze oorbellen leggen nog meer nadruk op de schoonheid van je gezicht en passen werkelijk bij elke look. Merken als Ania Haie en Vanrycke weten een eigen draai te geven aan de minimalistische trend en bieden zowel goud- als zilverkleurige varianten.

Chunky ring

Tot slot zien we niet alleen ringen met saffier in het straatbeeld terugkomen, maar ook de overweldigende chunky ring. Oftewel, de oversized ring die doet denken aan de tijd van de handgemaakte alfabet kralen sieraden. We voegen maximalisme aan onze sieradenkisten toe om een casual outfit een unieke, speelse draai te geven.

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer