Optimaal sporten in huis
Mode
01
FEB '20

Optimaal thuis sporten

Bij sporten wordt er al vaak aan de sportschool gedacht, maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om je sportdoelen te bereiken. Zo zijn er veel workouts en oefeningen die je gewoon in en om het huis uit kunt voeren om fit te blijven. Wij lichten onze populairste sportkleding en essentials voor je uit om jouw workout zo optimaal mogelijk te maken.

LoreContent Creator

Thuis sporten

Bij een workout gebruik je vaak je eigen lichaamsgewicht, omdat alle spiergroepen getraind worden is het best een intensieve training. Zorg er daarom voor dat je luchtige sportkleding draagt, zoals een trainingslegging of luchtig sportbroekje met een sporttop met korte mouwen.

Sporten rondom huis

De hele dag thuis gezeten en zin om in de buitenlucht te sporten? Dan is de tuin of een park dichtbij huis de beste oplossing! Ga een rondje joggen om je conditie op peil te houden of ga voor een lange wandeling. Voor een training buitenshuis heb je sportkleding nodig die luchtdoorlatend is maar toch genoeg warmte biedt. Enkele essentials zijn daarbij een goede sportjas of sportvest. Om jouw lichaam de juiste ondersteuning te bieden bij het lopen kun je het beste een sport bh met medium of high support dragen.

4 van 5 artikelen gezien


Sport essentials

Voor een optimale workout heb je wel enkele belangrijke accessoires nodig. Een goede voorbereiding start met een gevulde waterfles, een yogamatje en enkele gadgets zoals een smartwatch. Deze musthaves helpen je goed op weg om je sportdoelen te behalen. Een belangrijke essential die nog wel eens vergeten wordt is SPF. Bescherm jezelf goed terwijl je buiten je workout doet.

4 van 5 artikelen gezien


Geef je gezondheid een boost

Naast een actieve levenstijl zijn er nog andere manieren om je weerstand op peil te houden. Was je handen regelmatig met zeep en maak af en toe een gezonde en lekkere smoothie met onze stijlvolle én krachtige blenders. Ook schone lucht is essentieel voor je gezondheid. De luchtreinigers van Dyson en Stadler Form kunnen je hier een handje bij helpen.

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer