Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Truientrends
Mode
31
OKT '23

Warm & stijlvol: de truientrends van 2023

De trends op het gebied van truien beloven een warm en stijlvol modeseizoen vol uitbundige looks. We blikken terug op het verleden en zien de grunge trend een comeback maken, die een nostalgisch gevoel opwekt. Anderzijds kijken we naar het heden en laten ons verleiden door uitgesproken stijlen.

Gecreëerd door
AnitaRedacteur Mode

Een rebels randje

Durf een gewaagd statement neer te zetten met truien met een rebels randje. Robuuste details, oversized fits en gedurfde cut-outs zijn elementen die we terug zien komen in deze trend: de huid wilt niet langer gevangen zitten. Diepe donkere tinten voeren hierbij de boventoon en combineren we maar al te graag met een stoere cargobroek en contrasterende accessoires zoals een paar metallic hakken om een krachtig impact te creëren.

Zoek het randje op

4 van 8 artikelen gezien


Knusse schipperstruien

Volgens de laatste trends én ideaal voor het wisselvallige weer: truien met een halve rits, ook wel schipperstruien genoemd. De stijlvolle truien hebben afgelopen seizoen al veel modeharten veroverd en komen dit najaar in winterse edities terug bij merken als Claudie Pierlot en Isabel Marant. Bovendien zijn deze truien een geschikte keuze bij wisselvallende temperaturen óf als je vaak last hebt van opvliegers. Ontdek in onze nieuwe collectie zowel kleurrijke exemplaren als tijdloze klassiekers, waar je jarenlang veel plezier van hebt.

Voor wisselvallende temperaturen

Speelse uitbundigheid

Spelenderwijs kleden we onszelf aan, we laten ons niet meer leiden door het grauwe weer en geven ons leven zelf kleur door de outfits die we dragen. Opgedrukte details op truien en hoodies verwijzen naar cartoons, animaties, teksten waarin we ons herkennen of merken waar we een podium aan willen geven. Tijdens het feestseizoen maken we ook plek voor de kersttrui, die anno 2023 in stijlvolle exemplaren voorbij komt bij merken als Ralph Lauren.

De Bretonse streep

De Bretonse streep is zo ingeburgerd dat we het eigenlijk een basic vinden voor herfst/winter 2023. Niet zo vreemd: het motief past overal bij. Op een totaal andere print om lekker te clashen, of juist heel simpel en chique gecombineerd met een strakke pantalon voor die Franse ‘je ne sais quoi’.

Franse elegantie

Lees meer