Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Sunglasses trends 2022
Mode
12
APR '22

Zonnebrillentrends 2022 voor dames

Het moment dat je de deur uitgaat, voel je de warmte van de zon je voorhoofd kussen. Het buitenleven is in volle gang en vraagt om nieuwe connecties. Deze zomer willen we niets liever dan het leven door een zonnige bril bekijken en uitbundig vieren. Dit zijn dé trending zonnebrillen van 2022 waarmee je alles uit het seizoen haalt.

Geschreven door
AnoukContent Creator Designermode & Accessoires

De klassieke pilotenbril

De geliefde pilotenbril is én blijft zowel een goede bescherming als een lust voor het oog. Ray-Ban, het merk dat al jaren niet uit het straatbeeld is weg te denken, begon met het model dat de modewereld domineert: de Aviator. Oorspronkelijk ontworpen om piloten niet te laten verblinden door de zon. Voorzien van een dun, licht frame en ruimte om eventueel een zuurstofmasker te dragen. Tegenwoordig om subtiel de aandacht te trekken.

Meer van Ray-Ban

4 van 12 artikelen gezien


De cat-eye zonnebril

De iconische cat-eye zonnebril uit de jaren '50 belooft ook dit seizoen één van de meest trending accessoires te worden. Het puntige, katachtige model creëert een elegante oogopslag als je een ovale gezichtsvorm hebt. Daarnaast vormt het de perfecte finishing touch bij een vrouwelijke, zakelijke outfit. On-trend zijn donkere glazen met een zwart montuur, transparante look, luipaard print of een wit frame.

4 van 8 artikelen gezien


De zonnebril met grote glazen

De glazen mogen dit seizoen groter dan ooit tevoren. Verschillende celebrities gingen je voor met een oversized zonnebril om een 70's look te creëren. We verschuilen ons achter butterfly modellen en shield zonnebrillen met grote glazen om ongegeneerd te genieten en een statement te maken. Neem een voorbeeld aan de oversized butterfly zonnebrillen van Chanel en de shield zonnebrillen van Saint Laurent.

Hoe groter, hoe beter

4 van 8 artikelen gezien


De zonnebril met gekleurde glazen

Het belooft een kleurrijke zomer te worden, want we gaan voor alle kleuren die ons fantasierijke kleurenpalet begeert. Van zwoele roze tinten die ons doen denken aan de ondergaande zon na lange zomerdagen tot blauwgroene glazen om sky-high te gaan. Met dit accessoire geef je je outfit of strandlook een unieke upgrade.

4 van 7 artikelen gezien


Lees meer