Dresscode bruiloft Black Tie dresscode

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Black Tie is dé dresscode voor een grootse en exclusieve aangelegenheid. Gehuld in een lange en ultra-chique avondjurk met elegante schoenen, accessoires en sieraden steel je de show.

BLACK TIE DAMES: DO’S & DONT’S

  • Een lange jurk is een must wanneer de bruiloft inclusief diner is
  • Vrolijke kleuren zijn toegestaan
  • Hoge hakken tillen jouw look naar het hoogste niveau

DE AVONDJURK

De dresscode Black Tie vraagt om een lange avondjurk. Of je nu gaat voor en simpel of uitbundig exemplaar; een hoge split, bijzondere details en materialen maken de jurk extra speciaal.

STRALEN IN SHAPEWEAR

Om jouw Black Tie outfit te laten slagen is shapewear een must. Zeker wanneer het een strakke jurk betreft, wil je geen last hebben van ongewenste plooien. Je voelt je zelfverzekerder wanneer je weet dat jouw jurk de hele nacht lang perfect blijft zitten.

DE JUISTE SCHOENEN

Goed nieuws: al hebben hoge hakken ook bij de dresscode Black Tie de voorkeur, een wat lager, stijlvol hakje verdoezel je gemakkelijk onder je lange jurk en maakt je er niet minder feestelijk uitzien.

DE CLUTCH

De clutch is de meest voorkomende tas bij Black Tie. Ook mag deze best een beetje opvallen. Durf dus te kiezen voor een clutch met een sprekend kleurtje, een beetje glitter of een metallic finish.

DE SIERADEN

Bij Black Tie is het belangrijk dat je sieraden je look versterken. Heb je bijvoorbeeld een jurk met een opvallend lijfje? Laat dan een ketting achterwege en kies voor mooie oorbellen en een ring of armband.

Bekijk ook de andere dresscodes

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl