Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samen is het magisch Kerstcadeaus voor vrouwen

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Het vinden van een geschikt kerstcadeau voor een vrouw is geen gemakkelijke zoektocht. Met deze bijzondere cadeaus is succes gegarandeerd en tover je een glimlach op haar gezicht.

Modecadeaus

Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben, zeker wanneer de feestdagen eraan komen. Dit seizoen lanceert Coach de welbekende Tabby tas in een mini-formaat met een extra sprankelende finish. Door het kleine formaat en de tijdloze uitstraling van de tas, draag je deze naar iedere feestelijke gelegenheid en style je deze gemakkelijk bij iedere outfit.

Cosmetica cadeaus

Voor zowel de make-up-, verzorgings- en parfumliefhebbers hebben we een groot aanbod aan cadeaus. Kies bijvoorbeeld voor de mini-sets van de bestsellers van Charlotte Tilbury in een extra feestelijk verpakking of voor de exclusieve limited editions van merken als NARS en Dior.

Luxe cadeaus

Wil je liever een genietmoment cadeau doen? Dan is een fles wijn of champagne in een speciale geschenkverpakking altijd welkom. Dit luxe cadeau staat voor een bijzonder en speciaal moment, waar je samen van kan genieten tijens deze magische periode.

Damesmode Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende mode, sprankelende sieraden en feestelijke schoenen