Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Feestkleding en party outfits Feestelijke gelegenheid: kerstborrel

Een zakelijke en tegelijkertijd feestelijke outfit hoeft zeker niet stijf en saai te zijn. Het combineren van verschillende kleuren, materialen en details mag, zolang je maar een goede balans houdt en de juiste items kiest.

Kerstborrel outfit

Voor een zakelijke kerstborrel zijn er verschillende outfit opties. Kies je voor een jurk of een plooirok? Ga dan voor modellen met lengtes variërend tussen net boven de knie en halverwege de kuit. Ook een tweedelig damespak is een hele geschikte outfitoptie voor een werkborrel en dit seizoen helemaal on-trend.

De accessoires

Bij een werkborel mogen accessoires de outfit niet overheersen. Kies voor een klassieke hand- of crossbodytas in verschillende kleurvariaties en voor een tijdloze donkere pump. Als je een beetje wilt afwijken, dan kan dat, maar zonder al te veel pracht en praal.

De sieraden

Sieraden als verfijnde armbanden, sierlijke kettingen en mooie oorbellen van merken als Blush geven jouw zakelijke look een extra feestelijke touch. Laat de sieraden je outfit niet overnemen, de focus ligt op de outfit.

Damesmode Meer inspiratie

Ben je benieuwd geworden naar meer? Ontdek ook de laatste trends op gebied van mode, beauty en lifestyle.