Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Blijf in beweging Optimaal sporten in huis

Geschreven door

Anita, Content creator damesmode

Bij sporten wordt er al vaak aan de sportschool gedacht, maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om je sportdoelen te bereiken. Zo zijn er veel workouts en oefeningen die je gewoon in en om het huis uit kunt voeren om fit te blijven. Wij lichten onze populairste sportkleding en essentials voor je uit om jouw workout zo optimaal mogelijk te maken.

Thuis sporten

Een goed alternatief voor de sportschool is een workout in huis. Bij deze oefeningen gebruik je vaak je eigen lichaamsgewicht waardoor al je spiergroepen worden getraind. Een intensieve training, dus zorg ervoor dat je luchtige sportkleding zoals een trainingslegging of luchtig sport broekje en een sporttop met korte mouwen draagt voor een optimaal resultaat.

Sporten rondom huis

Wil je na een dag thuis zitten toch liever buiten sporten? Dan kan je dit prima in de tuin of rondom huis doen. Denk bijvoorbeeld aan een rondje hardlopen in de frisse lucht om je conditie op peil te houden. Om je training buiten de deur zo optimaal mogelijk te maken zijn stevige sportschoenen en een goede sportjas of sportvest essentieel. Om jezelf de juiste ondersteuning te bieden kun je het best een sport bh met medium of high support dragen.

Sport essentials

Een goede workout is natuurlijk niet compleet zonder de juiste essentials. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op jouw sportoefeningen met een yoga matje, een gevulde waterfles en handige gadgets zoals een smartwatch om je voortgang bij te houden. Deze sport musthaves zorgen er weer voor dat je een stap dichterbij jouw sportdoelen en gezonde leefstijl bent.

Boost je gezondheid

Naast sporten zijn er nog meer manieren om je weerstand op peil te houden. Was regelmatig je handen met zeep en maak zelf gezonde smoothies met onze stijlvolle én krachtige blenders. Ook schone lucht is essentieel voor een goede gezondheid. Neem het zekere voor het onzekere met de luchtreinigers van onze topmerken zoals Dyson en Stadler Form.

Mode voor ieder moment Binnen blijven in stijl

Voel je ook thuis bijzonder met onze casual mode-items die zowel comfortabel als stijlvol zijn Bekijk de selectie