de Bijenkorf modeshow met Dyson
Cosmetica
05
MRT '21

de Bijenkorf modeshow met Dyson

Van glanzend steil haar tot speelse krullen: maak de mooiste looks met salonwaardige kwaliteit. De prachtige haarlooks die tijdens de Bijenkorf modeshow getoond worden zijn gecreëerd met de Dyson Corrale stijltang. In deze beauty masterclass ontdek je de vele mogelijkheden van de Corrale stijltang voor een fantastisch resultaat.

Geschreven door
PhoebeContent creator beauty

Beauty masterclass

In deze beauty masterclass vertelt Lesley, onze Dyson styliste uit de Bijenkorf Amsterdam, alles over de Dyson Corrale stijltang. Lesley laat zien hoe ze met de Corrale in een handomdraai het haar van Gurpreet prachtig steil maakt. Daarnaast geeft ze handige tips over het stylen van korte haartjes. Voor een feestelijke look kun je heel gemakkelijk met de Corrale stijltang krullen creëren, waarbij Lesley in deze video meerdere opties laat zien voor verschillende krullen. Na het zien van deze video ben je helemaal geinspireerd om zelf aan de slag te gaan met de Dyson Corrale.

Corrale stijltang

Wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met de Corrale stijltang is er geen weg meer terug. De Corrale is geschikt voor ieder haartype en door de flexibele koperen platen weet het je haar moeiteloos te verzamelen, waardoor je maar 1x over de lok heen hoeft. Dit zorgt voor 50% minder haarbeschadiging.

De Dyson Corrale stijltang levert tot 30 minuten draadloze styling. Mocht je langer de tijd nodig hebben, sluit je eenvoudig de magnetische 360°-oplaadkabel aan. Door het universele voltage en de vliegfunctie is deze stijltang ideaal voor onderweg.

de Bijenkorf modeshow

Op donderdag 18 maart om 20.00 uur tonen wij de mooiste nieuwe items voor het voorjaar en de zomer voor dames en heren in een online modeshow. Bijzonder, omdat deze keer ook onze eigen medewerkers, waaronder Gurpreet, als model schitteren op de catwalk. De prachtige haarlooks die tijdens de Bijenkorf modeshow worden getoond, zijn gecreëerd met de Dyson Corrale stijltang.

Als member zit je altijd op de eerste rij! Reserveer hier om je aan te melden voor de Bijenkorf modeshow.

Lees meer