Interview & it items 2 minuten met... Giaro

Anouk, Content editor

De half Nederlandse, half Italiaanse Giaro Giarratana blogt en vlogt terwijl hij over de wereld reist en de mooiste plekken bezoekt. Deze week spraken we de influencer over zijn favoriete designer items.

Wat doe je precies?
Dit blijft een lastige vraag. Aangezien ik best veel doe, noem ik het voornamelijk all round creative. Ik ben een so called online influencer en maak al mijn eigen content. Daarnaast schiet ik veel voor modebedrijven en artiesten - zowel foto als video.

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit?
Ik probeer mijn week zo afwisselend mogelijk te houden en dat is goed te doen met het werk dat ik doe. Wel ben ik vrijwel altijd met mijn werk bezig - of ik nu aan het netwerken, shooten of aan het reizen ben.

Wat betekent mode voor jou?
Mode is voor mij een combinatie van trends en eigen stijl.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Ik wissel best vaak qua stijl. Ik kan binnen een week van rock chic naar streetstyle gaan, en zelfs naar een soort bohémian stijl switchen. Het hangt er vanaf hoe ik me voel.

Bij welke merken shop je het liefst?
Ik ben een groot fan van Saint Laurent. Een merk dat een rock chic stijl heeft, wat ik erg mooi vind.

Waar haal je doorgaans je inspiratie vandaan?
Inspiratie kan voor mij echt overal vandaan komen. Van mooie kleurencombinaties die ik toevallig tegenkom op straat tot looks die ik tegenkom na het uren afstruinen van Pinterest en Instagram.

Welk item uit jouw garderobe kun je niet wegdoen?
Op het moment zijn dat mijn Saint Laurent laarzen.

Wat zijn de beste items waar je in kunt investeren?
Mooie, luxe jassen. Het zijn items die vaak een langere houdbaarheidsdatum hebben en wat tijdlozer zijn.

Meer aanbod

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe designercollectie? Laat je inspireren door alle designer it items van dit seizoen. Bekijk it items