Get the look: Een Franse stijl in 7 stappen

Emma, Content Editor

Immer chique en stijlvol, die Fransozen. Zelden betrap je ze op een fashion faux pas en hun looks kloppen altijd van top tot teen. Hoe doen ze dat toch? Wij ontrafelde de geheimen van de Franse stijl en zorgen ervoor dat jij deze binnen 7 stappen beheerst.

 1. Draag platte stappers
  Ze zweren bij ballerina’s en loafers. Hoe mooi een paar hakken ook kan staan, een Franse vrouw zal – met name overdag – vaak een voorkeur hebben voor een hakloze variant. Verfijnde loafers en basic flats ogen het meest elegant in combinatie met skinny jeans.
 2. Less is more
  Sieraden zijn geoorloofd, maar om een verfijnde Franse stijl te creëren kies je niet voor gigantische oorbellen of een statement-ketting. Ga voor subtiele sieraden.
 3. Lang leve het leren jack
  De Franse stijl wordt vaak beschreven als chique, maar wel met een rauw randje. Dat rauwe randje wordt meestal veroorzaakt door een zwart bikerjasje. Hoe meer versleten hoe beter.
 4. Ken je klassiekers
  Het leren jack is daar één van, maar ook andere basics die nooit uit de mode gaan, vormen een belangrijk onderdeel in een Franse garderobe. Denk hierbij aan items als een trenchcoat, skinny jeans en een top met Bretonse streep.
 5. Rode lippen
  Het liefst dragen ze zo min mogelijk make-up, maar de Française maakt graag een uitzondering voor knallend rode lippen.
 6. Eén eyecatcher
  Dosering, nog zo’n toverwoord. Trends als het mixen van prints en het dragen van verschillende felle kleuren in een outfit, laten Françaises vaak links liggen.
 7. Het mooiste materiaal
  Als De Franse vrouw zich zo simpel kleedt, waarom ziet ze er dan toch altijd uit alsof ze zo door kan naar een high class party? Dat komt doordat ze altijd zal kiezen voor luxe materialen en kostbare stoffen als kasjmier, satijn en leer.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl