Een Nieuwe Balans
Lifestyle
09
SEP '21

Persoonlijke verhalen: Een Nieuwe Balans

Dit seizoen kijken we terug op de afgelopen periode en creëren we een nieuwe balans met onszelf, elkaar en de natuur. Zou je meer buiten willen zijn en leven volgens het ritme van de seizoenen? Zou je meer de tijd willen nemen voor het uiten van je creativiteit? Wat jouw nieuwe routine ook is, dit is de tijd om volledig en onvoorwaardelijk jezelf te zijn. Ontdek de inspirerende verhalen van Kenneth, Suus en Kiki, die op hun manier een nieuwe balans gevonden hebben.

Geschreven door
IngridContent Creator

In balans met jezelf

Voordat de wereld stil stond, leefde Kenneth voor het nachtleven. Toen zijn werk in diverse clubs én het dansen plotseling ophield, ging hij op zoek naar andere routines. De energie die hij normaal in dansen en de nacht stak, maakte plaats voor routines overdag. Kenneth vond een nieuwe rust in zichzelf door sport en creëert zijn eigen geluk in het omarmen van het licht dat de dag met zich meebrengt.

In balans met elkaar

Suus droomde altijd al van het creëren van een plek waar mensen samenkomen en zich creatief kunnen uiten. Na het overlijden van haar moeder hakte ze de knoop door: ze opende haar keramiek atelier waar iedereen welkom is op elk moment. Voor Suus is het ultieme geluk wanneer ze vanaf haar balkon thuis het licht in het atelier nog ziet branden en ze weet dat de studio een tweede thuis is geworden.

In balans met de natuur

Wakker worden van vogelgeluiden in plaats van de ochtendspits. Koken vanuit de eigen moestuin; groente, fruit en kruiden met liefde gekweekt. Het smaakt goed, het ís goed. Kiki’s liefde voor de natuur was er altijd al, maar de keuze voor het leven in een Tiny House op de Veluwe bracht haar precies de rust en ruimte die ze nodig had om haar gevoel compleet te maken.

Een nieuwe balans in je garderobe

We hebben nog nooit zoveel tijd, aandacht en liefde besteed aan het kopen van nieuwe kledingstukken als nu. We herontdekken oude modetrends en combineren ze met moderne investeringsstukken. Ontdek de mooiste herfstmode voor dames en heren en creëer een nieuwe balans in je eigen garderobe.

Lees meer