Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nieuwe collectie Fossil Sport

Geschreven door

Karen, Content creator

De Fossil Sport is de nieuwe smartwatch van Fossil. Hét horloge voor iedereen met een sportieve levensstijl en wie dag en nacht verbonden wilt zijn. Je meet namelijk al je activiteiten en dankzij het siliconen bandje is de smartwatch licht van gewicht.

De functies van de Fossil Sport smartwatch

Van stappen tot snelheid en afstand: met de Fossil Sport houd je al je lichamelijke beweging bij. Ook kun je dankzij de Heart Rate functionalteit je hartslag meten en opslaan in de app Google fit én volgt de smartwatch jouw route met GPS. Andere functionaliteiten van de Fossil Sport zijn:

  • De smartwatch is spatwaterdicht. Je kunt hem dus gewoon omhouden tijdens het douchen, zwemmen en zweten.
  • De smartwatch heeft een verbeterde batterijduur en laad tot 80% op in 1 uur tijd
  • Je koppelt de smartwach aan jouw iPhone of Android smartphone met het besturingssysteem Wear OS by Google

Het design van de Fossil Sport smartwatch

Waarom de nieuwe Fossil Sport smartwatch zo perfect is voor tijdens het sporten heeft te maken met het siliconen horlogebandje. De smartwatch is daardoor licht van gewicht en voel je bijna niet zitten. Bovendien maakt het design van de Fossil Sport dat je de smartwatch ook buiten het sporten om kunt dragen. Het siliconen bandje komt namelijk in meerdere kleuren en de wijzerplaat kun je personaliseren met jouw favoriete foto wanneer je de smartwatch koppelt met je social media.

De gehele collectie Fossil

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek hier de gehele collectie van Fossil en vind jouw favorieten. Bekijk de collectie