Hoe vind je passend ondergoed? Björn Borg: een goede basis

Met het juiste ondergoed krijg je de goede basis voor je outfits. Let bij het uitzoeken op de juiste pasvorm, het materiaal en duurzaamheid: met een duurzaam ontwikkeld boxershort heb jij niet alleen een goede basis, maar doe jij ook goed in de basis.

pasvorm

Met de perfecte fit heb je de nodige ondersteuning. De nieuwe collectie boxershorts van Björn Borg zorgt met haar stevige vorm voor comfort. Wist je dat Björn Borg al meer dan 20 jaar werkt aan de ideale langdurige pasvorm van de Core?

Materiaal

Bij het uitzoeken van je boxershort kies je best voor kwalitatieve materialen. De Core boxershorts uit de nieuwe collectie van Björn Borg zijn gemaakt van katoen in premium kwaliteit, voor een langdurig gebruik.

Duurzaam

Duurzame kleding helpt je bijdragen aan de duurzaamheid van onze wereld. Begin bij de basis en kies voor duurzaam ondergoed.

Björn Borg werkt samen BCI (Beter Cotton Initiative) om katoen wereldwijd te helpen verbeteren. Met je Björn Borg boxershort help je met het verminderen van onze ecologische voetafdruk, het veiligstellen van goede arbeidsomstandigheden en het respecteren van de mensenrechten.

De duurzame Björn Borg boxershorts zijn te herkennen aan de tag: B. Tomorrow.