Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Heren Business dresscodes

Leo, Content editor

Vind je het lastig om voor elke dag van de week een outfit te bedenken die geschikt is voor kantoor? Wil je een aantal tips voor je zakelijke herenkleding? Ontdek dan hier de business dresscodes en shop je zakelijke look bij elkaar.

Blue Monday

Veel werknemers vinden de start van de week een deprimerende dag. Fleur daarom de dag op met een opvallende kleur. Kies bijvoorbeeld voor een gele trui en combineer hem met wat meer neutraal gekleurde items.

Pattern Tuesday

Op dinsdag ben je druk en productief. Een goede focus is dus belangrijk. Voor een zelfverzekerde én professionele indruk draag je strepen of ruiten op pakken, colberts en broeken. Tip: combineer patronen.

Classic Wednesday

Op woensdag ben je alweer halverwege de week. Tijd om ook de pakken op te splitsen. Ga voor de klassieke look en combineer een licht gekleurd overhemd met een broek en colbert in aardse tinten. Nette veterschoenen zijn ook een must.

Print Thursday

Op donderdag kun je het weekend al ruiken en begin je met het maken van nieuwe plannen. Belangrijk is het dan om geïnspireerd te raken én blijven. Een speelse print helpt je zonder twijfel op weg.

Casual Friday

Op vrijdag werk je alle deadlines af en is het daarna tijd voor ontspanning. Het is Casual Friday: comfortabel maar professioneel. Schuif stijlvol aan bij de vrijdagmiddagborrel door een jeans met een colbert en sneakers te combineren.

In 5 stappen Hoe knoop je een stropdas?

Wil je jouw look afmaken met een stropdas, maar weet je niet hoe? Geen probleem, lees hier hoe je de perfecte knoop in jouw stropdas legt.