Chill outfits Heren
Mode
04
NOV '20

Chill outfits voor tijdens de feestdagen

Cadeautjes uitpakken bij de kerstboom of met je geliefden kerstfilms kijken bij het haardvuur; dat doe je natuurlijk het liefst in een chill outfit. Laat je inspireren door onze stijlvolle én comfortabele najaarskleding.

Geschreven door
LeoContent creator herenmode

Cadeaus uitpakken in je pyjama

Heerlijk toch dat moment dat je uit je bed stapt en naar de kerstboom loopt om te kijken wat de kerstman je geschonken heeft? Geniet dan vooral in je pyjama. Ga tijdens de feestdagen voor een exemplaar met kerstprint en maak het af met een paar gezellige kerstsokken.

4 van 12 artikelen gezien


Off duty in denim

De denim-on-denim look is zowel casual als stijlvol. Combineer een jeans met een denim overhemd of spijkerjasje en je hebt een geslaagde outfit voor in je vrije tijd.

4 van 12 artikelen gezien


Relaxen in loungewear

Van sweaters en hoodies tot longsleeves en joggingbroeken, op gebied van loungewear zijn de opties voor een geslaagde chill outfit eindeloos. Een trui met logoprint en een zwarte of grijze joggingbroek is helemaal on trend en bovendien ook makkelijk te combineren met andere items.

Bekijk alle hoodies

Ontdek stijlvolle joggingbroeken

4 van 12 artikelen gezien


Toffe pantoffels

De persoon die zegt dat pantoffels niet zo sexy zijn, is stiekem jaloers op je stijlvolle paar. Deze comfortabele schoenen zijn juist hartstikke gezellig. Bovendien houden ze je voeten tijdens de feestdagen lekker warm. Onmisbaar als je het ons vraagt.

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer