Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Modestijlen
Mode
30
AUG '23

Modestijlen voor heren: herfst/winter 2023

Terwijl de bladeren langzaam hun gouden tinten laten zien, onthult het najaar een palet van podiumwaardige modestijlen en trends die de seizoensverandering weerspiegelen. Ontdek dit seizoen een levendig spectrum van texturen, kleuren en silhouetten en hul je in je favoriete looks voor herfst/winter 2023.

Gecreëerd door
KristenRedacteur Mode

Klassiek met een twist

Dit najaar omarmen we het nieuwe formeel. We geven klassieke combo's als een colbert en overhemd een moderne, speelse twist en laten onverwachte kleuren en materialen toe in onze garderobe. Het iconische BOSS neemt hier vast de leiding in door trending modekleuren en eigentijdse details in hun nieuwe collectie op te nemen.

Stijl een klassieke chino en colbert af met een getextureerde trui, overhemd van zijde met print of een gehaakte polo met contrasterende kleuren. Kies daarnaast voor edgy dockers en statement accessoires om de look naar een hoger niveau te tillen.

Tijdloos en bijzonder

4 van 8 artikelen gezien


Textuur en gelaagdheid

Nonchalance, ambacht en authenticiteit: dat omschrijft de shift naar idyllische maar toch moderne looks dit seizoen. De outdoor-trend is al enige tijd in beeld, maar dat de creatieve en comfortabele uitstraling van deze stijl zich ook leent in een formelere setting, bewijst het geraffineerde Profuomo. Door te kiezen voor aaibare materialen, robuuste gelaagdheid en kleuren geïnspireerd op de natuur, creëer je een outfit die uiterst chic is en tegelijk comfortabel aanvoelt.

Aaibaar comfort

4 van 8 artikelen gezien


Barbie en Ken

De term zegt het al, Barbiecore omarmt een gedurfde en eigenzinnige benadering van mode en haalt de inspiratie van de iconische pop van Mattel. De trend zagen we al eerder voorbijkomen, maar krijgt nu door de blockbuster film van Greta Gerwig opnieuw de aandacht. Daarnaast zien we een opleving van items die als Kencore gedefinieerd worden. Robuuste items van denim en leer geven ons een edgy twist, en door de twee stijlen te combineren, creëer je een verrassend en spraakmakend geheel.

Levendig, opvallend en onconventioneel

4 van 12 artikelen gezien


Speelse nostalgie

De meest uitgesproken en spannende trend van dit seizoen vindt zijn basis in humor, artificiele elementen en geanimeerde statementstukken. We geven een podium aan speelsheid en creativiteit en nemen items met schoolse en nostalgische kleuren, prints en snitten op in onze garderobe. Durf de draak te steken met het conventionele en investeer dit seizoen in glanzende puffer- en varsity jassen, oversized broeken, chunky sneakers en kleurrijke accessoires, zoals één van het iconische Maurice Lacroix, voor een look waar je je ogen niet vanaf kunt houden.

Mode met een knipoog

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer