How to wear Het logoprint T-shirt

Geschreven door

Emma , Content editor

Het logoprint T-shirt is hét trenditem van dit moment. Menig man loopt ermee weg en het is inmiddels dan ook een onmisbaar kledingstuk in de herengarderobe. Lees hier hoe je zo'n T-shirt op drie verschillende manieren combineert.

Zakelijk

Heb je een zakelijke bijeenkomst maar wil je daarna er ook nog leuk uit zien op de borrel? Combineer het logoprint T-shirt dan gerust met een pak. Op de borrel doe je het jasje uit en heb je weer een heel andere uitstraling.

Combineer het geheel met een paar Chelsea boots om het wat stoerder te maken.

Sportief

Het logoprint T-shirt leent zich erg goed voor een sportieve look. Combineer het shirt bijvoorbeeld met een bomberjack en joggingbroek voor een sportief geheel.

Maak de sportieve outfit compleet met leuke accessoires, zodat het niet lijkt alsof je regelrecht uit de sportschool komt. Denk aan een paar goede sneakers (let op: géén hardloopschoenen) en een muts.

Feestelijk

Het T-shirt met logoprint leent zich erg goed voor een feestje. Combineer het T-shirt met een goed colbert en een pantalon in een andere kleur of print. Maak je outfit af met een paar veterschoenen en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl