How to wear Het logoprint T-shirt

Geschreven door

Emma , Content editor

Het logoprint T-shirt is hét trenditem van dit moment. Menig man loopt ermee weg en het is inmiddels dan ook een onmisbaar kledingstuk in de herengarderobe. Lees hier hoe je zo'n T-shirt op drie verschillende manieren combineert.

Zakelijk

Heb je een zakelijke bijeenkomst maar wil je daarna er ook nog leuk uit zien op de borrel? Combineer het logoprint T-shirt dan gerust met een pak. Op de borrel doe je het jasje uit en heb je weer een heel andere uitstraling.

Combineer het geheel met een paar Chelsea boots om het wat stoerder te maken.

Sportief

Het logoprint T-shirt leent zich erg goed voor een sportieve look. Combineer het shirt bijvoorbeeld met een bomberjack en joggingbroek voor een sportief geheel.

Maak de sportieve outfit compleet met leuke accessoires, zodat het niet lijkt alsof je regelrecht uit de sportschool komt. Denk aan een paar goede sneakers (let op: géén hardloopschoenen) en een muts.

Feestelijk

Het T-shirt met logoprint leent zich erg goed voor een feestje. Combineer het T-shirt met een goed colbert en een pantalon in een andere kleur of print. Maak je outfit af met een paar veterschoenen en je ziet eruit om door een ringetje te halen.