Ondergoed guide
Mode
06
APR '21

Ondergoed voor mannen: een stijlgids

Om tot de beste outfits te komen is een sterk fundament essentieel. Belangrijk dus om het juiste ondergoed te dragen zodat je de nodige ondersteuning en comfort ervaart. Wij helpen je op weg naar het vinden van je perfecte ondergoed.

Geschreven door
LeoContent creator herenmode

Trunks, boxerbriefs of shorts?

Vrijwel alle merken gebruiken de termen trunks, boxerbriefs of shorts anders of door elkaar om hun ondergoed mee aan te duiden. Toch onderscheiden we voor de term "boxer" drie varianten met duidelijke verschillen:

  • De trunk is een strakke boxer met korte pijpjes en is geschikt voor mannen met dunne benen. De tailleband zit lager op de heupen waardoor deze uitermate geschikt is voor mannen met een buikje.
  • De boxerbrief heeft wat langere pijpjes en zit lekkerder bij mannen met langere benen of bredere billen. De boxerbrief is ook ideaal voor mannen met een sportieve levensstijl.
  • De boxershort is een wijdere boxer die wat losser om je benen zit. Deze is ademend, luchtig en geschikt voor ieder postuur.

4 van 12 artikelen gezien


De brief of slip

De slip, ook wel de 'brief' genoemd, is één van de strakste ondergoed keuzes voor mannen. Het heeft geen pijpen waardoor het je meer ondersteuning, comfort en bewegingsvrijheid biedt. Tot aan de jaren 90 was de slip het meest gedragen ondergoed bij mannen en de laatste jaren wordt hij steeds populairder. Ben jij fan? Goed want wat men ook beweert, de slip staat heel erg sexy op een man.

4 van 12 artikelen gezien


Prints en motieven

Ondergoed vind je in basic kleuren als zwart, grijs of wit. Toch kan je het wat speelser maken en mag je boxer ook opvallen met een vrolijke bloemenprint of bladerpatroon. Laat je inspireren door de kwalitatieve én stijlvolle boxers van het iconische ondergoedmerk Björn Borg.

Ontdek meer van Björn Borg

4 van 12 artikelen gezien


Trending 2021: monokleur ondergoed

Kies een boxer in je favoriete kleur; helemaal in het rood, blauw of geel en begin je outfit te bouwen op een kleurrijke basis.

4 van 5 artikelen gezien


Onderhemden voor heren

Een onderhemd is geen must maar is wel lekker als basis om zweetvlekken op kleding te voorkomen en extra warmte te krijgen in de winter. Kies een ondershirt met V-hals voor onder een overhemd als je de bovenste twee knopen wil openhouden. Ga voor de ronde halslijn als je een trui of het overhemd met een stropdas draagt.

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer