Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Inspiratie Party outfits

Leo, Content creator herenmode

Gezellig dineren voor kerst of een knallend oud & nieuw feestje? Vergeet kledingstress, want wij zetten de meest stijlvolle party outfits voor je op een rij. Van galakleding tot kerstkostuums.

Gala outfit

Uitgenodigd voor een gala? Dan is het tijd om die zwarte smoking uit de kast te halen. Ook een feestelijke colbert met zwarte pantalon is toegestaan als galakleding. Maak je gala outfit af met (lak)leren veterschoenen, een vlinderdas en manchetknopen.

Kerstdiner outfit

Je kerstkostuum begint bij een colbert. Bijvoorbeeld eentje van fluweel of eentje met een metallic print. Liever geen colbert? Dan is er nog het cocktailoverhemd. Je kerstoutfit is compleet met een pantalon of chino én veterschoenen, loafers of chique Chelsea boots. Leuke kerstsokken en een horloge doen het ook altijd goed.

Oud en nieuw outfit

Vier jij de after party met vrienden? Zoek naar een goede mix tussen gala en casual: combineer een fluwelen colbert met een pullover en nette jeans of juist een overhemd met een pantalon en sneakers. Zolang het er maar feestelijk en stijlvol uitziet.

werkborrel outfit

Maak voor bij je werkborrel een afweging tussen zakelijk en feestelijk. Een zwart pak is zeker een goede optie, maar een bordeauxrode ook. Ook een nette donkere jeans met een goed jasje is toegestaan. Vergeet niet een paar nette schoenen en een mooi horloge als finishing touch.

Online personal styling

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte outfit? Schakel geheel vrijblijvend de hulp in van onze Online Personal Styling om een look te vinden die voldoet aan de gelegenheid én past bij jouw persoonlijke stijl.

Feestelijk in je jas Stijlvolle mantels

Vind de meest geschikte jas voor bij je feestelijke outfit