Schoenentrends
Mode
03
SEP '21

Schoenentrends 2021 voor heren

Tijdens het nieuwe seizoen maken we ook een nieuwe balans op. We kijken terug en zetten stappen vooruit. Op gebied van schoenen herontdekken we enerzijds memorabele modellen uit het verleden, zoals de running sneakers en de high-tops. Anderzijds creëren we vooruitstrevende varianten op tijdloze modellen, zoals de chunky boot. Laat je inspireren door de schoenentrends van dit jaar.

placeholder
Geschreven door
LeoContent creator herenmode

Schoenentrend: running sneakers

Anno 2021 gaan we een stapje verder met onze shoe game. De running sneakers die ontwikkeld zijn om optimaal te sporten, maken een intrede in het straatbeeld. Met de stijlvolle varianten van streetwearmerken als Axel Arigato of met de luxe edities van designermerken als Dolce & Gabbana maak je met de running sneakers ook echt een fashion statement. Bovendien is dit type sneaker stabiel, lichter en voorzien van een zachtere binnenzool, alsof je op wolken loopt. Hip én extra comfortabel? Een no-brainer, als je het ons vraagt.

4 van 5 artikelen gezien


Schoenentrend: bruintinten

Net als bij kleding gaan we dit seizoen voor herfstkleuren, zoals het mooie bruin. Ga je voor een outfit in neutrale kleuren zoals grijs, wit of marineblauw? Dan is een schoen in een bruintint een stijlvolle toevoeging. Van loafers tot sneakers en schoenen met een gesp: ontdek varianten van deze tijdloze kleur in onze nieuwe schoenencollectie.

4 van 7 artikelen gezien


Schoenentrend: high-tops

Hoge sneakers winnen steeds meer terrein op het gebied van sneakers en zullen binnenkort het straatbeeld domineren. De voorlopers op gebied van hoge sneakers zijn ongetwijfeld merken als Valentino, Off-White en AMIRI. Combineer deze sneakers met een paar stoere jeans en een oversized jasje.

4 van 12 artikelen gezien


Schoenentrend: Reboot!

2021 staat voor een reboot en deze kun je het beste maken op een paar stijlvolle laarzen. Dit jaar zijn vooral de chunky boots met platformzolen trending. Wil je toch een subtielere laars? Dan is de tijdloze Chelsea boot een goede optie. Deze laars is ideaal voor al je activiteiten buiten de deur; comfortabel in je vrije tijd en chic tijdens formelere gelegenheden. Deze laars is ideaal voor al je activiteiten buiten de deur; comfortabel in je vrije tijd en chic tijdens formelere gelegenheden. Dit seizoen voert het contact met de natuur immers de boventoon. Ontdek meer over deze schoenentrend in het trend report van de Bijenkorf Modeshow.

4 van 8 artikelen gezien


Duurzaamheid

De Bijenkorf staat voor verantwoordelijkheid en een duurzamere levensstijl. Ook op het gebied van schoenen kun je bewustere keuzes maken zonder in te leveren op stijl. Ga voor een paar vegan sneakers of kies voor schoenen gemaakt van natuurlijk rubber of ecologisch leer.

4 van 12 artikelen gezien