Schoenentrends
Mode
12
SEP '22

Schoenentrends 2022 voor heren

Voor herfst/winter 2022 selecteerden we de meest recente schoenentrends voor heren. Van dopamine en vintage-stijl sneakers tot grunge boots. Ontdek de trends en vul jouw schoenenkast aan met je favoriete paar.

Geschreven door
AnoukContent Creator Mode

Dopamine schoenen

Een trend die de mode-industrie dit seizoen verovert en bijdraagt aan het boosten van jouw mood is dopamine dressing. Niet alleen in kledingstukken, ook in de items aan onze voeten. Zodat elke stap een stap in de goede richting is. Merken als Balenciaga en Off-White weten felle kleuren als geen ander samen te voegen in innovatieve designs.

Kleurrijk schoeisel

4 van 8 artikelen gezien


70's schoenen

Naast felle kleuren vullen we het straatbeeld aan met schoenen in een seventies design, zoals deze hoge 1977 tennis sneaker van Gucci. Maar ook merken als Converse en Dune London behouden nostalgische ontwerpen in hun nieuwe collecties. Ga voor de 70's schoen die je wil koesteren om deze uiteindelijk doorleefd door te geven.

Nostalgische schoenen

4 van 8 artikelen gezien


90's grunge schoenen

Zoals verschillende merken in hun herfst/winter 2022 fashion shows aantoonden, geven we outfits graag een rebelse touch volgens de 90's grunge trend. Elegante sneakers worden voor deze look ingeruild voor platformschoenen, grove sneakers en leren boots. Draag de schoenen in combinatie met jeans in een versleten design om de trend volledig te omarmen.

Grof en gewaagd

4 van 8 artikelen gezien


Sneakers in vintage look

Tot slot spotten we mode- en milieubewuste trendsetters steeds vaker in vintage sneakers. Blaas jij een uniek, vintage paar een nieuw leven in? Of creëer je een vintage look met sneakers van duurzamere materialen? Met onze duurzamere keuzes zet jij je beste beentje voor om de wereld een stukje mooier te maken.

Duurzaam met een vleugje vintage

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer