Winkels & Openingstijden
Klantenservice
sneakertrends heren 2019 inspiratie

Sneakertrends heren 2020

Leo, Content creator herenmode

Welke sneakertrends en merken domineren het straatbeeld? Ontdek hier de trending sneakers van 2020 en loop weg met jouw favoriete paar.

Nieuwe sneaker releases

Ontdek de nieuwste sneakers van toonaangevende merken als Balenciaga, Off-White en Filling Pieces Bekijk de selectie

Sneakertrends 2020 voor heren bij de Bijenkorf

2020 is het jaar waarin minimalisme en koele kleuren de boventoon voeren. Filling Pieces en Nubikk zijn koplopers als het gaat om minimalistische herensneakers. Van strakke witte en grijze sneakers tot aan contrasterende kleuren: van deze herensneakertrend heb je jarenlang plezier.

Herensneakers in een nieuw jasje

De sneakers van Balenciaga en Alexander McQueen zijn zeer geliefd onder een breed publiek en domineren in 2020 nog steeds het straatbeeld. Maar dit seizoen hebben de modehuizen hun iconische sneakers in een nieuw jasje gestoken. De welbekende Triple S en de Oversized sneaker krijgen namelijk een unieke twist: een transparante zool. Deze doorzichtige sneakertrend belooft in 2020 een groot succes te worden.

Stijlvol en ecologisch verantwoord

In 2020 is het maken van duurzamere keuzes een belangrijke trend. Veja is de pionier op het gebied van duurzame sneakers zonder in te boeten aan stijl. De schoenen zijn vervaardigd van ecologische materialen, waaronder gerecycled plastic en vegan leer. Zo beschik je met een sneaker van Veja over een stijlvol én ecologisch verantwoord exemplaar.