Stijlvol door na kantoor
Mode
01
AUG '22

Stijlvol door na kantoor

Comfortabel, maar wel gekleed. Toegankelijk, en toch chic. Een geschikte kantooroutfit omvat verschillende factoren. Laat je inspireren door onze tips voor een stijlvolle look voor én na kantoor en ga altijd voorbereid de deur uit.

Geschreven door
KristenContent Creator Mode

Back to basics

Comfort is belangrijk als je lang buitenshuis werkt en zeker wanneer je vanaf je werklocatie doorgaat naar een gelegenheid. Tegelijkertijd wil je professioneel blijven en niet té casual te ogen. De business casual dresscode bevat verschillende elementen, beginnende bij een overhemd of polo en een getailleerde chino of pantalon. Voor een extra laag maak je je outfit af met een bijpassende blazer voor heren.

Gelukkig vinden we in het merk Reiss de perfecte balans. Dit klassiek-moderne merk maakt tijdloze kledingstukken die goed in elkaar zitten en trends overstijgen. Ideaal dus om je kantoor- en avondkleding mee samen te stellen.

Meer van Reiss

4 van 8 artikelen gezien


Prints en kleurenpaletten

Wanneer het aankomt op kantoorkleding sla je met neutrale tinten nooit de plank mis. Een keer wat anders proberen? Op een werkborrel of -event kan je een verfrissende indruk achterlaten door af te wisselen met een opvallende kleur of een patroon. Denk aan een overhemd met tropische print. Combineer een pop of color of print met het neutralere kleurenpalet. Zo voeg je een speelse draai toe, zonder dat het te overweldigend wordt.

4 van 7 artikelen gezien


Onmisbare outerwear

Bovenkleding en schoeisel voor op kantoor is vaak gebaseerd op wat gemakkelijk is, of het meest professioneel oogt. Hier mag je best creatief in zijn om het aan te laten sluiten bij je planning na werk. Sneakers en een bomberjack zijn ideale keuzes voor een modernere look. Een trenchcoat en loafers, veter- of gespschoenen geven juist een klassiekere, zakelijke uitstraling. Door deze esthetieken te combineren zorg je voor een eigentijdse look die jouw persoonlijke stijl vaak het best reflecteert.

Kantoorproof jassen en schoenen

4 van 10 artikelen gezien


Een stijlvol statement

De finishing touch van elke outfit: accessoires. Voeg met een opvallende armband of ring een extra dimensie toe, maak een statement met een kleurrijke buckethat of kies voor een praktische en compacte tas voor op een event of borrel. Zo kun je zorgeloos al jouw essentials meenemen naar je volgende bestemming en ben je klaar voor wat de rest van de avond brengt.

Accessoires voor een speelse twist

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer