Truientrends
Mode
14
SEP '22

Truientrends herfst/winter 2022 voor heren

In een postpandemische wereld staan we te springen om onszelf te zijn en een statement te maken. We gaan op zoek naar iets nieuws en verwerken dit in onze eigen vertrouwde stijl. Zo ook met de trends op het gebied van truien. Laat je inspireren door de nostalgische 90's en varsity stijlen en onze favoriete duurzame(re) opties.

Geschreven door
KristenContent Creator Mode

Trend: 90's grunge

De opkomst van het internet, popmuzikanten en iconische momenten uit de popcultuur: de jaren '90 brachten veel moois met zich mee. Zo ook een paar onvergetelijke fashion momenten. Van flanellen overhemden en kleurrijke windbreakers tot baggy coltruien en spijkerbroeken. De nineties stonden in het teken van oversized, vervaging en ruwe randjes, ook wel de grunge-stijl genoemd. Diesel omarmt deze memorabele invloeden en brengt ons dit seizoen de perfecte balans tussen nostalgie en comfort.

Oversized en vervaagd

4 van 8 artikelen gezien


Groen is het nieuwe zwart

Een duurzamere levensstijl hoeft niet een complete gewoonteverandering te betekenen. Door te kiezen voor truien van duurzamere merken kun jij op een gemakkelijke manier bijdragen aan een betere wereld. Deze items helpen jou dit seizoen warm te houden, en onze aarde koel. Ontdek je nieuwe favoriet bij duurzamere merken als forèt, Profuomo en DRYKORN of laat je inspireren door onze top 10 duurzame truien.

Duurzame keuzes

4 van 8 artikelen gezien


Trend: varsity-stijl

Onmisbaar in je garderobe dit najaar is de varsity sweater. Deze trend zien we al enige tijd terugkomen en past door de warme tinten en materialen perfect in de sferen van dit najaar. Of je nu kiest voor een trui met diepe V-hals of een kleurrijk gestreepte crewneck, met een stijlvolle varsity-stijl trui til je iedere outfit in een handomdraai naar een hoger niveau.

Van cardigans tot spencers

4 van 8 artikelen gezien


Lees meer