Dresscode bruiloft Black Tie dresscode

Geschreven door

Leo, Content creator herenmode

Als de dresscode Black Tie luidt, is het tijd om de zwarte smokings, vlinderdassen en witte overhemden tevoorschijn te halen. Deze bruiloftskleding dresscode is daarom ook perfect voor een klassieke en exclusieve bruiloft.

Black tie heren: Do's & don'ts

  • Zwarte lakschoenen zijn een must, net als een zwarte vlinderdas
  • Horloges mogen achterwege worden gelaten
  • Netjes geschoren zijn is een pré

de Black tie Smoking

Bij de dresscode Black Tie kun je niet om de smoking of tuxedo heen. Om een extra luxe uitstraling te creëren, kun je een wit pochet toevoegen aan de smoking colbert.

Zwarte lakschoenen

De Black Tie dresscode vraagt om zwarte veterschoenen en bij voorkeur een lakleren variant. Deze zorgen voor het chique statement dat je bij dit kledingvoorschrift wilt maken.

de Black tie Vlinderstrik

Ook kenmerkend voor de dresscode Black Tie is de vlinderstrik. Deze geeft gegarandeerd een finishing touch aan je bruiloftskleding. Alle varianten van de vlinderstrik zijn gepast, dus laat je persoonlijke voorkeur spreken.

Bekijk ook de andere dresscodes

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl