Blijf in beweging Een optimale thuis workout

Geschreven door

Leo , Content creator herenmode

Werk je soms van thuis uit? Dan is het belangrijk om in beweging te blijven. Om gezond en fit te blijven, hoef je niet per se naar een sportschool. Ook thuis of in je buurt kan je je work outs doen om toch dagelijks actief te blijven.

Thuis workout: fitness outfits

Een mooi alternatief voor de sportschool is een thuis workout. Door verschillende circuits als de HIIT kan je aan cardio doen en je spiergroepen train je door je lichaamsgewicht te gebruiken bij krachtoefeningen als pompen en squads. Voor de optimale home fitness outfits kies je voor lichte kleding van luchtige materials zoals T-shirts, shorts of longsleeves.

Blokje om: hardloopkleding voor heren

Wanneer je een hele dag thuis werkt is naast voldoende lichaamsbeweging en een evenwichtig dieet ook frisse lucht van vitaal belang. Ga daarom in het dichtsbijzijnde park of rondom je blok een stukje hardlopen. Belangrijk is het dan om goed uitgerust te zijn van comfortabele kleding en geschikte sneakers. Denk hierbij aan goede hardloopschoenen, een vestje tegen regen of wind en natuurlijk een goede trainingsbroek.

Sport essentials

Naast kleding zijn er ook een aantal accessoires of apparaten van belang om je training zo geslaagd mogelijk te maken. Een yogamat is onmisbaar voor je thuis workout en een goede koptelefoon of een paar oortjes met bluetoothfunctie zijn handig om je favoriete muziek te luisteren tijdens het hardlopen. Met handige gadgets zoals een smartwatch houd je precies je voortgang bij.

Boost je gezondheid

Geef je gezonde levensstijl een extra boost met een evenwichtig dieet, goede hygiëne en extra schone lucht. Zo maak je met onze krachtige blenders een perfecte powersmoothie voor na je workout en verzeker je jezelf en je gezin een gezond leefklimaat in huis met de luchtreinigers van onze topmerken zoals Dyson en Stadler Form.

Mode voor ieder moment Binnen blijven in stijl

Voel je ook thuis bijzonder met onze casual mode-items die zowel comfortabel als stijlvol zijn