Samen is het magisch Feestelijke schoenen

Geschreven door

Leo, Content creator herenmode

Kleding maakt de man, maar schoenen maken de heer. Van de klassieke zwarte veterschoen tot sneakers in het suède, laat je inspireren door de verschillende soorten feestelijke schoenen.

Het perfecte paar

Op stap tijdens het feestseizoen doe je in stijlvolle stappers. De ideale feestelijke schoen is ongetwijfeld de zwarte leren veterschoen. Deze type schoen straalt zowel mannelijkheid als elegantie uit. Het perfecte paar heb je zo gevonden bij het topmerk Van Lier.

Glamour aan je voeten

Met een paar chique loafers heb je zo een feestelijke touch aan je outfit toegevoegd. Je kan kiezen voor leren loafers in het effen zwart, uitpakken met luxe loafers in het suède of de show stelen in een paar met een print. Maak je outfit compleet met een paar sokken. Voor stijlvolle sokken ben je bij Falke aan het juiste adres.

Minimalistische sneakers

Sta je de hele avond op de dansvloer of ben je van plan om voor een casual outfit te gaan? Dan zijn minimalistische sneakers ook een prima keuze om je feestelijke outfit te vervolledigen. Kies voor effen witte sneakers of voor een paar in het suède.

HERENMODE Meer inspiratie

Ontdek nog meer advies of outfit inspiratie en lees hier ook meer over de laatste trends op gebied van mode