Winkels & Openingstijden
Klantenservice

150 jaar de Bijenkorf Iconische trends

Geschreven door

Leo, Content creator herenmode

Wie ook maar een beetje van mode houdt, weet dat de beste modetrends om de jaren terugkomen. De Bijenkorf is in zijn 150-jarig bestaan dan ook thuis geweest van vele memorabele trends. In 2020 zien we onderstaande iconen met diepe wortels in de mogeschiedenis terug.

De track suit

In de jaren 90 kwam je als hipster ook buiten de sportschool prima voor de dag in een trainingspak. Dit seizoen zien we dit iconisch streetstyle-item ook weer in het straatbeeld verschijnen. Kies in 2020 voor comfort zonder in te leveren op stijl.

De kracht van een goed pak

Sinds de 17e eeuw staat het pak symbool voor succes en zelfvertrouwen. Door de jaren heen heeft het pak verschillende stijlen en evoluties gekend maar nooit zijn kracht verloren. Anno 2020 mogen we een pak ook lekker casual dragen. Ga voor een T-shirt in plaats van een overhemd en met een paar statement sneakers erronder wordt het nooit saai.

Bloemetjesshirts

Waan je in de groovy 60s met een kleurrijk shirt met bloemenprint en fleur jezelf en je omgeving op. Gecombineerd met een chino ben je goed voor elke gelegenheid.

Tie dye

De grootste comeback in mode dit jaar is ongetwijfeld de tie dye print. Deze opvallende print is te vinden op onmisbare zomeritems als festival T-shirts, hoodies en trainingspakken.

Preppy cool met een bomberjack

De preppy Amerikaanse collegestijl is terug, compleet met baseball jack, hoodie, logo en biezen in contrasterende kleuren. Je hoeft echter niet op school te zitten om te laten zien dat je klasse hebt.

Vier met ons mee 150 jaar de Bijenkorf

Laat je inspireren door onze bijzondere verhalen en exclusieve evenementen Lees meer