Inspiratie Truientrends heren 2019

De koude winterdagen zijn aangebroken en dat betekent: sweater weather. Ontdek dé truien waar je het dit seizoen helemaal warm van krijgt.

Truien met logoprint

Dit seizoen dragen we onze favoriete merken op onze borst. De logoprint domineert ook in 2019 het straatbeeld. Voor welk merk kies jij? Als je het ons vraagt, raden we je het iconische Lacoste aan.

truientrends heren logoprint inspiratie

De coltrui & bruine tinten

De ultieme trui voor een stijlvolle outfit is ongetwijfeld de coltrui. Deze klassieker is ook verkrijgbaar in warme materialen zoals wol of kasjmier. Buiten warme materialen, kiezen we dit najaar ook voor warme kleuren. Tinten als beige en bruin krijgen de voorkeur. Een stijlvolle trui in het bruin vind je zo bij Scotch&Soda. Verder ontdek je bij dit merk ook warme truien van Alpaca-wol, goedgekeurd door de World Fair Trade Organization.

truientrends heren 2019 coltrui inspiratie
truientrends heren herfst winter inspiratie

Kleur: colourblock vs neon

Highlight je najaar met kleur. Kies voor neongroen als je van fel houdt of voor warme kleuren als je het subtieler wilt. Weet je niet welke kleur? Kies dan voor een trui met verschillende kleuren en ga voor een colour blocking outfit.

truientrends heren 2019 kleur inspiratie
truientrends heren stone island inspiratie

HERENMODE Alles voor de feestdagen

Creëer je eigen sprookje met onze betoverende mode, glimmende horloges en feestelijke schoenen Laat je inspireren