How to wear De transparante top

Emma, Content Editor

De transparante top is ook deze winter nog een modemust-have. Afgelopen seizoenen was de top het favoriete kledingstuk van menig modeliefhebbende vrouw. Dit kledingstuk hoeft niet voor een half jaar de kast in, want in de winter kun je luchtige tops eb blouses prima combineren met je najaarsgarderobe.

Chic en verfijnd

Met een doorzichtige of semi-doorzichtige top geef je iedere outfit een speelse twist. In de zomer werd de deze veel gecombineerd met een wijde rok. ’s Winters kan het item juist zorgen voor een chique en verfijnde uitstraling in combinatie met een wollen pantalon. Het is zelfs een goede optie voor de feestdagen, als je eens voor iets anders wilt gaan dan een jurk.

Erop

Hoewel de lichte stof van de top een lieflijke indruk maakt, kun je het item ook makkelijk gebruiken om een stoere outfit samen te stellen. Combineer je pastel- of nudekleurige exemplaar met een detroyed denim en een opvallende sneaker. Of stop hem in een rokje met een hoge taille, gecombineerd met een paar hoge laarzen. Een donkere uitvoering doet het goed met jeans of een bordeauxrode broek of rok.

Eronder

Tot zover alle kleding die je op de top kunt dragen, maar wat trek je eronder aan? Durfallen gaan voor een BH in contrasterende kleur. Met name lingerie met opvallende details als extra bandjes of kanten bewerkingen komt goed tot zijn recht onder een transparante top. Als dat een beetje te veel zichtbare huid is voor jou of je hebt het gewoon snel koud, niet getreurd. Een hemdje in overeenkomende kleur onder je blouse aantrekken doet weinig af aan je outfit, hij maakt het hooguit íetsje minder spannend.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl