J. Crew Mixen met materialen

Leo, Content editor

De trend van dit najaar is het combineren van verschillende materialen in één outfit. Het merk J. Crew weet hier met haar nieuwe collectie als geen ander op in te spelen.

Back to the roots

J.Crew biedt kledingstukken die in de basis zijn gebouwd op diversiteit, inclusiviteit en optimisme. Of het nu gaat om een simpel wit T-shirt of de perfecte jeans; met items uit de nieuwe collectie van J.Crew creëer je steeds een unieke stijl, ongeacht de trend.

De magie van het mixen

Ingetogen items zorgen voor balans en het behouden van een stijlvolle combinatie. Meer uitgesproken items zorgen juist voor contrast. Laat je voor een geslaagde outfit vooral gaan en durf te experimenteren met opvallende kleuren, prints en materialen.

De gehele collectie J. Crew

Van nette blouses tot broeken in corduroy: ontdek in de collectie van J. Crew items in verschillende materialen en kleuren. Voor ieder wat wils.

Ontdek J. Crew

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl