Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Mini me moeder-dochter kleding
Mode
09
MRT '21

Mini me: moeder-dochter kleding

Wat er echt toe doet is verbinding Het delen van liefde voor elkaar, het maken van bewuste keuzes en gelukkig zijn. Wat is er nu mooier dan het tonen van liefde vanuit de speciale moeder-dochter band met stijlvolle items van de mooiste merken. Maak ieder moment samen bijzonder.

Geschreven door
PhoebeContent Creator

Streetwear

Comfortabel en toch helemaal in stijl? Trek beiden een matchend joggingpak aan om een statement te maken. Ga voor een opvallend exemplaar van bijvoorbeeld Reinders of Adidas. Deze zijn niet alleen leuk voor binnenshuis, maar ook trendy genoeg om tijdens een wandeling of boodschappen doen. Maak de look af met een stoere witte sneaker en jullie zijn klaar om de show te stelen.

Ontdek Streetwear voor meisjes

4 van 6 artikelen gezien


Casual chic

Voor een speciale gelegenheid is het leuk om je samen op te doffen, of dit nu voor thuis of buitenshuis is. Om de outfit speels én chique te maken, combineer je een nette jurk of jumpsuit met dit stoere denim jacket van Tommy Hilfiger. Maak de outfit af met gouden statement oorbellen. Zo draag je allebei een outfit die netjes oogt en toch toegankelijk is.

Lees meer