Mini me vader-zoon kleding
Mode
11
MRT '21

Mini me: vader-zoon kleding

Het delen van liefde voor elkaar, het maken van bewuste keuzes en gelukkig zijn. Verbinding is hetgeen er echt toe doet. Wat is er nu mooier dan het tonen van liefde vanuit de speciale vader-zoon band met stijlvolle items van de mooiste merken. Herinneringen worden dubbel zo leuk in deze matchende outfits.

Mini me: casual chique vader-zoon kleding

Deze kledingstijl is de perfecte balans tussen - het woord zegt het al – casual en chique. Geef de vrijetijdsoutfit van jou en je mini-me een chique touch door een overhemd van bijvoorbeeld Ralph Lauren toe te voegen. Houd de look comfortabel en jong door hier een casual sweater overheen te dragen en te combineren met een comfortabele chino.

4 van 7 artikelen gezien


Mini me: streetwear vader-zoon kleding

Niets is cooler dan dezelfde outfit dragen als je papa. Zeker niet als dit ook nog eens superstoere urban kleding is! Kies voor een expressieve en ruige look, met opvallende sokken en frisse sneakers om samen met je zoon helemaal on-trend te zijn. Ga voor merken als In Gold We Trust, Snurk of adidas en haal jullie eigenzinnige kant naar boven.

Ontdek Streetwear voor jongens

4 van 6 artikelen gezien


Mini me: feestelijke vader-zoon kleding

Niets doet harten sneller slaan dan een man en zijn zoon uitgedost in een mooi pak of overhemd. Kerst, oudejaarsavond of een bruiloft zijn dan ook de perfecte gelegenheden om eens goed uit te pakken. Combineer een net overhemd met een chique pantalon en maak het af met een strikje. De comfortabele chino is ook een goed alternatief voor de zakelijke pantalon.

Bekijk overhemden voor heren

Ontdek overhemden voor jongens

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer