Modetrends voorjaar
Mode
11
MRT '21

Modetrends voorjaar

We verlangen naar iets nieuws. Juist dit jaar, meer dan ooit tevoren. Met liefde en aandacht voor details, duurzame materialen en met een verhaal. Van prachtig pastel en retro tot stoer en speels: laat je inspireren door onze liefde voor de mooiste producten en ontdek de trends waar wij dit seizoen in geloven.

Geschreven door
PhoebeContent Creator

Retro invloeden

Retro heeft inmiddels ook het modebeeld voor kids overgenomen. Deze heuse trend is in de nieuwe collectie terug te vinden in de vorm van jeans met een vintage uitstraling, crop tops, logo's in retro stijl en frisse kleuren in combinatie met organische vormen. Een merk dat deze trend zeker heeft omarmd, is Levi's.

4 van 7 artikelen gezien


Stoer en speels

Deze trend is stoere jongens (en meiden) op het lijf geschreven. Met dit nieuwe seizoen gaan we meer naar buiten en speelt de natuur een grote rol. We zien veel legergroene kleuren en kleding met veel zakken. Praktisch en draagbaar in mooie kwaliteit voor eindeloos veel buitenspeelplezier. Stone Island sluit naadloos aan op deze trend, en is zeer populair onder jongens vanwege de stoere uitstraling en het herkenbare logo.

4 van 12 artikelen gezien


Prachtig pastel

Lente gaat hand in hand met - hoe kan het ook anders - pastel. Zacht, lief en romantisch: de ideale ingrediënten voor een zoete look. Met name kleuren als lichtoze, zachtgeel en babyblauw voeren de boventoon. Ga voor prachtig pastel van top tot teen of combineer het met een stoere jeans voor een speelse balans.

Opvallende prints

Kleuren en prints zijn er in overvloed dit seizoen. Ze zorgen ervoor dat de nieuwe collectie er extra speels uitziet. Nog leuker is dat het mixen en matchen van deze kleuren en prints ook zeker is toegestaan. Laat jouw kleine dus extra stralen in de unieke items van onder meer Burberry, Stella McCartney en Scotch & Soda.

Lees meer