Oud & Nieuw

Geschreven door

Emma, Content Editor

Heb jij een wild feestje in het verschiet of ga je een avond uit? Wees voorbereid en kleed je naar de gelegenheid. Ontdek hier alle essentials en de leukste items voor een perfect avondje uit, dansfeestje of een onvergetelijke jaarwisseling.

Een feestelijke heer

Wil je gekleed voor de dag komen, maar wel volgens de laatste trends en geschikt voor een avond uit? Let er dan goed op dat de kleding die je koopt lekker zit en je bewegingsvrijheid geeft. Een overhemd of colbert met print geeft je outfit net even die speelse draai.

Jurken volgens Lizzy van der Ligt

Blogger en styliste Lizzy van der Ligt is niet vies van een feestje én van mode. Ze zocht voor ons de leukste jurken uit waarmee jij gegarandeerd het stralende middelpunt van elk avondje uit bent. Draag je liever geen jurk? Bekijk dan ook onze jumpsuits.

Accessoires volgens Yara Michels

Hoe voer je de laatste trends door in jouw party outfit? Influencer Yara Michels heeft hier het antwoord op. Speciaal voor ons selecteerde ze een aantal leuke party-waardige schoenen en tassen. Ontdek ook feestelijke beenmode, glinsterende make-up en mooie sieraden zoals creolen of een opvallende bangle-armband.

Feestelijk Proosten

Geen feestje dat gevierd wordt zonder een goed glas champagne. Hierbij moet zowel de inhoud als het glas goed zijn. Kortom: kies voor een goede champagne in een mooi glas.