Feestelijk tafelen

Geschreven door

Emma, Content Editor

Een feestelijk gedekte tafel maakt de kerstdiners nóg gezelliger. Van traditioneel wit tot warm grijs en een gouden randje: ontdek bij ons schitterende serviezen en accessoires voor extra sfeer aan tafel.

Traditioneel wit

Een culinaire kersttafel heeft soms weinig opsmuk nodig. Met traditioneel wit servies zit je dan ook helemaal goed. Ga voor minimalistische vormen en combineer met stijlvol zilverwerk voor een speciale touch.

Modern grijs

Ga jij voor een eettafel die zowel tijdloos als modern gedekt is? Kies dan voor serviesgoed in een mooie tint grijs. Wat extra kleur voeg je gemakkelijk toe met hier en daar een kerstbal en andere feestelijke tafeldecoratie.

GEWELDIG GOUD

De kleur goud roept onmiddellijk een extra feestelijk gevoel op. Borden en glazen met een gouden randje doen het dan ook goed bij een feestelijk avondmaal. Decoreer de tafel met goudkleurige accessoires wanneer je over de top wilt gaan.

Fijne keukenhulpjes

Een feestelijk diner bereiden vraagt om de juiste keukenhulpjes. Denk aan goede pannen, vlijmscherpe koksmessen en het juiste keukengerei.

Heb je inspiratie nodig voor het bedenken en bereiden van een feestelijke maaltijd? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan kookboeken.

BRUISENDE BUBBELS

Tijdens het feestseizoen is geen etentje compleet zonder een glaasje bubbels. Ontdek bij ons niet alleen chique glazen, maar ook een veelzijdig aanbod met sprankelende champagnes.