Alles voor in de sneeuw

Geschreven door

Emma, Content Editor

Ontsnap jij liever aan de feestdagen en zoek je graag de bergen of de sneeuw op? Dat snappen wij helemaal. Om je te ontzien van alle kerstbombarie, hebben we een handige checklist voor je opgesteld met alle essentials die je nodig hebt als je richting de sneeuw gaat.

Kleding voor op de piste

Vat geen kou en sla je slag in onze wintersportcollectie: van warme pully's en stevige skibroeken tot dikke winterjassen. De keuze is reuze.

Een beschermende zonnebril

Een goede zonnebril beschermt jouw ogen goed tegen de zon én voorkomt schade aan je zicht. Ga voor een leuk exemplaar met spiegelde glazen voor op de piste.

Lekker leesvoer

Een e-reader komt eigenlijk bij elk type vakantie wel van pas. Op deze manier heb je al je favoriete boeken bij de hand zonder dat je bagage uitpuilt.

Een warme sjaal

Hou jezelf warm met een goede sjaal van wol, zodat je je stem niet kwijtraakt en in de après-ski bar je zangkunsten kunt showen

Een warme muts

Ga voor een warm gebreide muts om je oren en hoofd geen kou te laten vatten

Een snelle actiecamera

Wat is nou leuker dan extra lang nagenieten van een geslaagde vakantie? Leg mooie herinneringen vast met deze action camera van TomTom.

Een handige weekendtas

Neem alles wat je nodig hebt mee in een handige weekendtas van groot formaat. Op die manier voorkom je ongemakkelijke momenten met een trolley in de sneeuw.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl