Op naar de zon

Geschreven door

Emma, Content Editor

Ontsnap jij liever aan de feestdagen en zoek je graag de zon op? Dat snappen wij helemaal. Om je te ontzien van alle kerstbombarie, hebben we een handige checklist voor je opgesteld met alle essentials die je nodig hebt als je richting de zon gaat.

Een goede zonnebril

Bescherm je ogen én voorkom rimpels van het knijpen met je ogen met een goede zonnebril. Steel de show met de leukste exemplaren.

Klaar voor het zwembad

Bereid je voor op een frisse duik in het zwembad of het drinken van een cocktail ernaast en hul je in de vrolijkste kleuren van de regenboog

Een zacht strandlaken

De ultieme zon- en relaxvakantie breng je horizontaal door. Het liefst op een zacht strandlaken dat er nog leuk uitziet ook.

Beschermende zoncosmetica

Niets is zo belangrijk tijdens het zonnen als goede bescherming voor je huid. Smeer je daarom in met een goede factor en na afloop met een lekkere after-sun.

Onbeperkt leesplezier

Tegen de verveling wil je natuurlijk je favoriete boeken bij de hand hebben. Om je niet een breuk te sjouwen biedt de e-reader de ideale oplossing.

De juiste koffer

Klein van stuk, groots in opbergruimte: de handige trolley die mee mag in de cabine, maar wel groot genoeg is voor een korte vakantie.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl