Goed gekleed naar een werkborrel

Geschreven door

Emma, Content Editor

Heb je een borrel van je werk gepland staan en wil je alles behalve stijfjes voor de dag komen? Lees hier hoe je dat het beste aanpakt en ontdek wat niet en juist wél gepast is.

De ideale jurk

De perfecte jurk voor een werkborrel hoeft niet per definitie saai en kuis te zijn. Belangrijk is wel om een goede balans te houden: kies je voor mouwloos, ga dan voor een wat langere jurk en een hoge hals. Bekijk hier de geschikte jurken. Ook voor de zwangere vrouw hebben we veel moois voor tijdens de feestdagen. Bekijk onze feestelijke zwangerschapsjurken hier.

Een goed
geklede heer

Gaan jij en je collega's elke dag strak in pak op pad? Laat op de borrel dan een das achterwege en het bovenste knoopje van je overhemd geopend. Ook kan een pantalon prima worden ingeruild voor een donkere jeans.

Tailor service

Bij het aanschaffen van een pak is niets zo belangrijk als goede kwaliteit en pasvorm. Maak daarom in één van onze winkels gebruik van onze service om je aankoop op maat te laten maken. Naast pakken weten onze kleermakers ook raad met andere kledingstukken. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met de pasvorm van je (online) aankoop, kom dan gerust langs.

De perfecte
schoen

Kies qua schoen voor tijdloze modellen; voor heren is de veter- of gespschoen een veilige optie en voor dames geldt een donkere pump als een geschikte schoen. Als je een beetje wilt afwijken, dan kan dat, maar zonder al te veel pracht en praal.

Persoonlijk
stijladvies

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte outfit? Schakel geheel vrijblijvend de hulp in van ons Personal Styling-team om een look te vinden die voldoet aan de gelegenheid én past bij jouw persoonlijke stijl.

Lees meer