Designer update Kleine, maar fijne tasje

Emma, Content Editor

Het duivelse dilemma van wel of geen tas meenemen tijdens een avondje klinkt elke vrouw wel bekend in de oren. Maar toen was daar als verlossend antwoord het kleine – maar o zo fijne – tasje.

Schoudertasjes

Een klein schoudertasje zie je op dit moment overal. Je draagt dit stylish model nonchalant over één schouder of als een crossbody. Het merk die zo’n klein schoudertasje tot in de perfectie weet uit te voeren is Marc Jacobs. Welke kleur je ook wilt, dit Italiaanse merk heeft het. Ook Stella McCartney weet met haar collectie schoudertasjes in te spelen op deze trend.

Clutches

Stijlvoller dan een clutch vind je ze bijna niet. Dit model is net groot genoeg voor essentials als je telefoon, pinpas en lipstick én is een finishing touch voor je look. Ga voor minimalistisch met de modellen of juist een wat sprekender exemplaar van Loewe. Daarnaast is het Franse merk Sandro zo slim geweest om haar clutches te voorzien van een schouderhengsel.

Statement Pieces

En als je dan toch een tas meeneemt, waarom dan niet een echt statement piece? Merken als Kate Spade New York, Les Petits Joueurs en Anya Hindmarch weten als geen ander hoe ze van hun crossbodytassen, clutches en handtassen een waar kunstwerk kunnen maken. Deze exemplaren maken dat je met alle liefde je dagelijkse benodigdheden mee op sleeptouw neemt.