Designer update Kleine, maar fijne tasje

Emma, Content Editor

Het duivelse dilemma van wel of geen tas meenemen tijdens een avondje klinkt elke vrouw wel bekend in de oren. Maar toen was daar als verlossend antwoord het kleine – maar o zo fijne – tasje.

Schoudertasjes

Een klein schoudertasje zie je op dit moment overal. Je draagt dit stylish model nonchalant over één schouder of als een crossbody. Het merk die zo’n klein schoudertasje tot in de perfectie weet uit te voeren is Marc Jacobs. Welke kleur je ook wilt, dit Italiaanse merk heeft het. Ook Stella McCartney weet met haar collectie schoudertasjes in te spelen op deze trend.

Clutches

Stijlvoller dan een clutch vind je ze bijna niet. Dit model is net groot genoeg voor essentials als je telefoon, pinpas en lipstick én is een finishing touch voor je look. Ga voor minimalistisch met de modellen of juist een wat sprekender exemplaar van Loewe. Daarnaast is het Franse merk Sandro zo slim geweest om haar clutches te voorzien van een schouderhengsel.

Statement Pieces

En als je dan toch een tas meeneemt, waarom dan niet een echt statement piece? Merken als Kate Spade New York, Les Petits Joueurs en Anya Hindmarch weten als geen ander hoe ze van hun crossbodytassen, clutches en handtassen een waar kunstwerk kunnen maken. Deze exemplaren maken dat je met alle liefde je dagelijkse benodigdheden mee op sleeptouw neemt.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl