Nieuw in de Bijenkorf restaurants
Eten & Drinken
12
NOV '21

Nieuw in de Bijenkorf restaurants

De perfecte kop koffie drinken tussen het winkelen door, uitgebreid lunchen met een vriendin of genieten van een early dinner: het kan allemaal in de restaurants en cafés van de Bijenkorf. Elk seizoen hebben we weer een nieuwe menukaart met bijzondere gerechten, waar we je graag meer over vertellen. Deze keer: een winterse buddha bowl en een bijzonder broodje hertenham met verse vijgen.

Geschreven door
IngridContent creator lifestyle

Nieuwe seizoensgerechten

Ga gezond de winter in met ons nieuwe seizoensgrecht: de winterse buddha bowl op basis van couscous. Je vindt er de traditionele seizoensgroenten in terug, zoals boerenkool en spruitjes, die perfect in balans zijn met de zoete aardappel en verschillende kleuren bieten. De bowl wordt afgetopt met een knapperige notenmix. Echte winterkost dus, maar dan in een modern jasje.

Bowls voor thuis

Tip van de chef

Elk seizoen heeft onze chef weer een persoonlijke tip voor je in petto. Deze winter is dat de brioche met roomkaas, vijgen, gerookte hertenham, roodlof, eikenbladsla, granaatappel en geroosterde hazelnoten. Een hartverwarmend broodje voor de koude wintermaanden.

Stijlvol serveren

Kom proeven en genieten

In de Bijenkorf kun je de hele dag terecht voor een goede kop koffie of thee, waarbij de onweerstaanbare gebakjes van onze meesterbanketbakker niet mogen ontbreken. Ook kun je natuurlijk gezellig komen ontbijten, lunchen of borrelen.

Heb je plannen voor de avond? Geniet dan in alle rust van een early dinner in één van onze restaurants. Je kunt er verschillende heerlijke gerechten met vlees, vis of groente bestellen. Behalve op Meatless Monday, dan serveren we - zoals de naam al zegt - geen vlees. Lees hier meer over onze initiatieven op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid in onze keuken

De Bijenkorf is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de winkels, producten en gerechten duurzamer te maken. Daarom hebben we ook dit seizoen weer een duurzaam gerecht ontwikkeld.

Als we ergens van houden in de wintermaanden, is het wel een stevige kom soep. Kom naar onze restaurants en probeer de 'verspillingssoep' van paprika en tomaat met huisgemaakte croutons en peterselie. We gebruiken groenten die anders weggegooid zouden worden en dat smaakt goed.

Duurzamere keuzes

Winterse koffie specials

De zomer staat voor ijskoffie, de winter voor kruidige specialiteiten waar je het warm van krijgt. Kies jij voor de Pumpkin Spice Flat White, de Chai Flat White of misschien wel voor de Dirty Chai Chocolate? Ze zijn met of zonder slagroom verkrijgbaar, net waar je zin in hebt.

Monin koffiesiropen

Lees meer