Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Dit is er deze maand nieuw bij de Bijenkorf
Mode & Lifestyle
01
SEP '23

Dit is er deze maand nieuw in de Bijenkorf winkels

Wil je als eerste weten wat er in de Bijenkorf winkels gebeurt? Op deze pagina lichten wij een tipje van de sluier op. Het is je bestemming voor informatie over exclusieve collecties, inspirerende pop-ups, instore evenementen, bijzondere masterclasses en meer. Laat je verrassen door al het moois dat de Bijenkorf in de maand september te bieden heeft.

Geschreven door
KristenContent Creator Mode

ØLÅF op het podium

Dit najaar biedt de Bijenkorf een podium van inspiratie van de mooiste merken. We trappen het seizoen af met een bijzondere samenwerking met het Amsterdamse ØLÅF. Oprichter Olaf Hussein vertelt hierover: “Samen met de Bijenkorf hebben we een aantal events bedacht, en dat is iets waar ik echt heel erg van geniet. Onze architect kwam met het idee en we hebben ons concept vertaald voor de Bijenkorf, dus het lijkt daardoor alsof je in onze eigen office-slash-winkel rondloopt.”

Bezoek de pop-up van 7 augustus t/m 8 september in de Bijenkorf Rotterdam en 4 september t/m 1 oktober in de Bijenkorf Den Haag. Daarnaast is Olaf op 14 september te gast bij de Bijenkorf Podium in Amsterdam, en deelt hij zijn inspirerende ondernemersverhaal en de visie achter het merk ØLÅF.

Duik in de wereld van ØLÅF

Zonder community geen mode

4 van 12 artikelen gezien


Cosmeticaweekend

Het weekend van donderdag 21 tot en met zondag 24 september staan onze winkels volledige in het teken van beauty en cosmetica tijdens het Cosmeticaweekend. Gedurende deze dagen kunnen beautyliefhebbers op alle locaties terecht voor exclusieve masterclasses van onder andere GHD, een self care-talk met Paula's Choice, persoonlijk make-up advies van Laura Mercier en meer, touch-ups en beautybehandelingen.

Bezoek Cosmeticaweekend bij een de Bijenkorf winkel bij jou in de buurt: Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Ontdek het programma

Maak je klaar voor het mooiste weekend van het jaar

4 van 12 artikelen gezien


Maurice Lacroix in Rotterdam

Al meer dan 40 jaar worden de horloges van Maurice Lacroix vervaardigd in de ultramoderne ateliers van het bedrijf in Saignelégier, Zwitserland. Deze knowhow, vakmanschap en passie voor het vak komen samen in de nieuwe speciale editie van de AIKON. Een horloge gemaakt om mee op te vallen en ontworpen ter ere van het internationale King of the Court beachvolleybal toernooi, waarvan de finale in Nederland plaatsvindt.

De lancering van dit exclusieve model vindt tijdens het toernooi plaats in het café in de Bijenkorf Rotterdam, speciaal voor de gelegenheid omgedoopt tot het Maurice Lacroix Café. Vanaf 4 september tot en met 10 september kun je hier terecht voor bijzondere events en activaties rondom het toernooi, van Meet & Greets tot interviews en meer.

Zwitserse innovatie

4 van 12 artikelen gezien


LOEWE: Botanical Rainbow

Het iconische Loewe staat al ruim 175 jaar voor verfijnde luxe en vakmanschap en is ook binnen de wereld van geuren en beauty zeer gewild onder de luxeliefhebbers. Als onderdeel van het cosmeticaweekend van de Bijenkorf verzorgt het Spaanse modehuis Loewe een exclusieve masterclass over hoe je een persoonlijke 'parfumgarderobe' samenstelt. Maak op donderdag 21 september in de Bijenkorf Amsterdam kennis met de luxueuze geuren van Loewe en kies je nieuwe signature scent.

Luxe geurbeleving

4 van 12 artikelen gezien


Net binnen: FLÂNEUR

Ontdek de wereld van FLÂNEUR deze maand in de Bijenkorf Rotterdam en maak kennis met de robuuste en toch verfijnde esthetiek van dit streetwear merk. Dit Nederlandse merk - uit de buurt van Eindhoven - is geliefd in het straatbeeld door de combinatie van klassieke straatmode-invloeden en de hedendaagse popcultuur. In de pop-up tref je stijlvolle kleding en accessoires uit de nieuwe collectie en ontdek je de verkenning van creatieve vrijheid van FLÂNEUR.

Bezoek de FLÂNEUR pop-up tot en met 1 oktober in de Bijenkorf Rotterdam.

Stijlvolle streetwear

4 van 12 artikelen gezien


Lees meer