Inspiratie Een geslaagde barbecue

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Geloof ons, size doesn't matter, maar kracht daarentegen is cruciaal bij het bereiden van de beste barbecuegerechten. Met een ultra-moderne kamado barbecue op het terras hoef jij je deze zomer nergens druk om te maken.

Een goed begin...

Een geslaagd barbecuefeestje begint uiteraard bij de perfecte barbecue. De echte grillmaster zweert tegenwoordig bij een kamado barbecue. Door de dikke keramische wand is deze barbecue een ster in nauwkeurige warmtebeheersing en is het ook nog eens een ware eyecatcher in de tuin.

In de buitenkeuken

Omdat de kamado barbecues van Big Green Egg en The Bastard veel meer kunnen dan alleen bakken, zijn het eigenlijk complete buitenkeukens. Grillen, roken en (slow)koken is met een kamado barbecue kinderspel. Zelfs het braden van ovengerechten behoort tot de mogelijkheden.

Aan tafel

Dek de buitentafel met een stoer servies in donkere kleuren voor een industriële look die perfect bij de kamado barbecue past. Een paar mooie wijnglazen en wat schalen met salade en stokbrood erbij en jouw barbecuefeestje kan niet meer stuk.

Dat smaakt naar meer

Ben je - of is één van je gasten - stiekem niet zo'n vleesliefhebber? Geen probleem. Op een kamado barbecue kun je met het grootste gemak ook vis en zeevruchten bereiden. Voor ieder wat wils dus. Heb je meer inspiratie nodig voor lekkere barbecuerecepten? Kijk dan eens naar onze kookboeken.

Ontdek meer Tuininspiratie

Van inspirerende woonstijlen tot het beste interieuradvies en mooie accessoires Lees meer